Любопитно

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
OB

#16 Мнение от OB »

Е нали ти си голямия разбирач.. обясни ми точно на тая схема от А до Я какво точно да направя и като проработи ще съм ти благодарен. Ако няма да ми помагаш много здраве и ще се мъча сам.

Нее необходимо да изчитам цялата библия за да знам че исус се е родил в Витлеем... :D

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Borislav Stankov »

OB написа:Е нали ти си голямия разбирач.. обясни ми точно на тая схема от А до Я какво точно да направя и като проработи ще съм ти благодарен. Ако няма да ми помагаш много здраве и ще се мъча сам.

Нее необходимо да изчитам цялата библия за да знам че исус се е родил в Витлеем... :D
Гледай сега друже, първо тук не е за начинаещи и второ никой не е длъжен да ти помага.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

OB

#18 Мнение от OB »

Е хубаво кат сте толкоз отворени няя ви занимавам и ще се оправя сам.

П.С. отначало ми направи впечатление, че има доста по очтиви хора в тоя форум ама те са си капка в морето. Айте "колеги" честито ви спокойствие.
to be continued...

D.Kolev

#19 Мнение от D.Kolev »

"êîëåãà" , áåæ äî áèáëèîòåêàòà äà ïî÷åòåø. íèêîé íÿìà äà òè ñâúðøè ðàáîòàòà åé òàêà äà òè íàïðàâè êåôà.
áåãè ñåãà ïî äðóãèòå ôîðóìè äà ðàçïðàâÿø êâè ñìå ãüîíîâå è äà ñå ìîëèø äà òè ñìåòíàò ñõåìàòà :P

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Ivan Rachev »

OB написа:Е хубаво кат сте толкоз отворени няя ви занимавам и ще се оправя сам.

П.С. отначало ми направи впечатление, че има доста по очтиви хора в тоя форум ама те са си капка в морето. Айте "колеги" честито ви спокойствие.
to be continued...
:lol: ей Тапир неук , бегай да си играеш някъде другаде :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

OB

#21 Мнение от OB »

Чакайте бе.. къв ви е проблема? Значи 1 доказахте, че от форума смисъл няма а сега и на заядливи ли ще се правите?

D.Kolev

#22 Мнение от D.Kolev »

OB написа:äîêàçàõòå, ÷å îò ôîðóìà ñìèñúë íÿìà
ùîì íåùàòà çà òåá ñòîÿò ïî òîçè íà÷èí, íå ãî ïîñåùàâàé :!:

OB

#23 Мнение от OB »

D.Kolev ама ти не ми викай "щом нещата за теб стоят по този начин" защото от начало някои момчета съвсем човешки се отнасяха с мене и савсем очтиво ми помогнаха (даже и похвалих форума) .. докъто не се появиха големите "напреднали" като тебе, които се бият в гърдите и ме лаят щото да си намират работа.

Аз в форуми така или иначе нямам намерение повече да влизам защото има много неща които са ми казвали, че нямало да станат но въпреки това съм ги правил и също така са ми казвали най-критични неща за нещо от което съм бил после смаян колко добре работи.

Само недейте да ме изкарвате мене кривия ок?

П.С. Ivan Rachev гледай много много да не ти знае устата.

Gavril Gavrilov

#24 Мнение от Gavril Gavrilov »

Господи, скапаната ни образователна система вече тотално се пропуква - куцо и сакато иска висше а няма акъла и за начално.

Само аз ли съм, или забелязвам как всяко ново поколение, понеже все пак съм по-близко до туристи като този, затъпява с втрещяващи темпове.
На какво се дължи това, нима не сме във века на информацията? Явно такъв тип хора не са готови да живеят във време на свободно обменяща се информация. Трябва да се постави някаква цена на знанията, за да се усетят гьонове като този, че нищо не идва лесно, и да се прави преценката кое може и кое не може да разбере.

guitman
има опит
има опит
Обратна връзка:

#25 Мнение от guitman »

:lol: Мале мале, щом аз, който само гледам се хванах за главата......
Ти си изрУТ бе! Всъщност кой трябва да е Очтив с теб? :butthead:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#26 Мнение от Ivan Rachev »

OB написа:Аз в форуми така или иначе нямам намерение повече да влизам защото има много неща които са ми казвали, че нямало да станат но въпреки това съм ги правил и също така са ми казвали най-критични неща за нещо от което съм бил после смаян колко добре работи.
... :D бате тия работи не са като чикийте :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#27 Мнение от Rumen Zografov »

OB,шефе......тия хора,които ти така лекомислено обиждаш сега,когато са учили и чели подходящата литература,не е имало нито интернет,нито форуми,където всичко да им е било наготово.И са се борили сами и не са хленчели,че една схема не им тръгва,и не са изкарвали никого виновен.
Ти,бате,си точната представителна извадка на типичния средностатистически български лайнар,каквито са значителна част от хората в БГ.Е за т'ва нема да се оправим скоро....

П.П. И недей да командориш на кой да му знае устатата и на кой - не,ОК?!?!?! :wink:
Изображение

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#28 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:eab2d43c43="OB"]Е нали ти си голямия разбирач.. обясни ми точно на тая схема от А до Я какво точно да направя и като проработи ще съм ти благодарен. Ако няма да ми помагаш много здраве и ще се мъча сам.

Нее необходимо да изчитам цялата библия за да знам че исус се е родил в Витлеем... :D[/quote:eab2d43c43]

1. ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ЗА НАЧИНАЕЩИ! Така пише в началото.
2. Нямам време за частни уроци. Ако някой от колегите има желание нека ти обяснява. Като гледам ще трябва да е доста дълго обяснението като се започне от основните закони.
3. И да ти го обясни някой докато сам не го разбереш няма да има голяма полза. Просто ще си пуснал някаква схема без да знаеш как и защо.
4. Не разбрах каква е целта ти. Ако е да пуснеш конкретната схема намери някой приятел да ти я оживи. Ако искаш да се учиш ти казах начина.
5. Знания не се получават по форумите, а от четене на (специализирани) книги!!!!

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#29 Мнение от Anakin »

Всички се правите на слепи или ... още от първият пост си личи че човека се заяжда по един много интересен начин вероятно си има и термин в психиатрията така се заяжда че да изкара другите виновни какво му се вързвате на този паляк.

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#30 Мнение от Rumen Zografov »

Айде,поредния болник не заслужава повече внимание!!! :evil:
Изображение

Заключено

Обратно към “Усилватели”