ГРУПОВИ ПОРЪЧКИ НА ЧАСТИ И ДР.
-
audioman
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
vankata_r
- има опит

- Обратна връзка:
Така такак рабрах че има идеи за разни части, аз лично в момвнта се интереувам от дигитални потенциометри, ако кажете малко повече инфо за тях ако някой си е блъскал главата с такива толкова по-добре за мен, иначе в момвнта имаме предложение за такива от маерика по 6$ бройката, ще ги донесе наш чове, само немга да кажа модела в момента - като се сетя ще го постна.
-
audioman
-
vankata_r
- има опит

- Обратна връзка:
Ами за начало съм се замислил само върху аудито, а пък за нещо друго да правя с тях... има време... Иначе ако не греша едните за които имам информация са DS1610 с по новия вариант DS1620
(не съм много сигурен за името но мисля, че така беше утре ще знам със сигурност) и си мислех да ги сложа на евентуалния усилвател който да си направя. А не искам да си го купя защото ми се занимава с електроника и искам да постигна нещо...
(не съм много сигурен за името но мисля, че така беше утре ще знам със сигурност) и си мислех да ги сложа на евентуалния усилвател който да си направя. А не искам да си го купя защото ми се занимава с електроника и искам да постигна нещо...