п.с. донесете го на изложението ще е интересно да го чуем... , а кой спами остави на модераторите и админите да решават
с уважение Рачев

Не е така. Аз лично бих ти помогнал на драго сърце, но с тези две лампи само съм си поиграл и нямам реализиран сполучлив проект.За разлика от класическите триоди от рода на 2А3, 6С4С, 300В, при които могат да се изпробват много различни режими при съизмерими нелинейни изкривявания, лампите 6С33/41С изискват сравнително висок аноден товар, при който за да получим мощност, трябва да повишим анодното напрежение. Във въпросния режим обаче мощността на анода надвишава допустимата. Затова повечето проекти за 6C33C например са с аноден товар от порядъка на 300-600 Ома (някои фирми вече дори предлагат изходни трансформатори с такива номинали), с които наистина се постига изходна мощност от 10-12W, но резултатът е липса на лекота в детайлите на звуковата картина и един характерен механичен звук.Momchil написа:Явно никой не иска да ми помогне!

Колко усилвателя си направил с 33-ки?T-beg написа:какво им има на лампите г-н Петрович? и защо да са тегави?Daniel Petrov написа:Тия лампи са тегави като за първи път, изходния траф е по труден за удурдисване, трябва ти някакъв по ординарен триод или пентод в триодно, що не пробваш с ГУ-50 в триодно?
Един двоен триод в двустъпална схема, т.е. предусилвател и драйвер и трето стъпало с ГУ-50?
Изходния траф ще стане по лесно в случая, мога да ти драсна някаква читава схемичка.
какво не им харесваш мю=4,Ri=350ома ток колкото поискаш(почти) какво повече може да желае човек..?

Аз не се крия, аз бях там, но ти май се скри....stanislav написа:абе момко земи се скрийй некъде ,така и така не те виждам ....
П.С.знаеш ли цъкнах на бутончето с виж всички мнения на еди кой си ..
и какво видях на първите 2 страници само 2 мнения свързани с аудио всичко друго офф топик и заяждане с тоя или оня ...
просто не виждам смисъл да комуникирам с тебе ,така че отново съжелявам не те виждам...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта