Искам да си направя колони

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
lamar_bb

Искам да си направя колони

#1 Мнение от lamar_bb »

Здравеите решил съм да си направя колони двулентови са за предпочитане,усилователя ми е 2по40вата.Чудя се какво да правя,ако имате предложения казваите.Засега имам 350лв,но ще събера още пари.Нетрябва да е нещо сложно мисля да не правя филтри а да си ги купя от магазина.Но ако се налага ще се пробвам с филтрите.Благодаря предварително.Дано не досаждам. :D

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Stefan Stefanov »

Четеш, избираш говорители, четеш, правиш, четеш, слушаш и ако не ти харесва повтаряш.
Това е.

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от velinski »

С филтри от магазина правиш едно голямо НИЩО

Разгледай проектите в сайта - в твоя бюджет могат да се вместят едни TL-ки с Visaton BG20 без или с допълнителен туитър
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

lamar_bb

#4 Мнение от lamar_bb »

Aз сам харесал този проект
http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... pic&t=2734
какво ще кажете за него.Наи вече за високоговорителите.

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

т

#5 Мнение от Nikolay Savov »

Колегите са се изказали много точно.
С казване нестава, то е за по-напредналите за да ги насочи. На теб ти остава да се образоваш и чак тогава да задаваш въпроси ,които ще бъдат правилно зададени.
ЧЕТИ и напредвай! в сайта има достатъчно литература и много поучителни теми във форума. Дерзай.

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Ivo_Hristev »

Проекта не е лош. Само трябва да избереш подходящ високотонов. Имай предвид и че чувствителността на АРН-а е малко ниска.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Nanko Rusev »

Средния TL с FRS8 и W100 (ако не се лъжа).

За няколкото месеца в които си във форума (и в които пита във почти всички теми кое колко струва ..) трябваше да си се ориентирал.

Бюджета ти е предостатъчен за DIY проект! за начало. Аз за тези средства бих си сглобил озвучителни тела с широка лента на Fostex :wink:

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Marian Lozev »

с CS10N visaton става а и е 29лв връзва се 100лв на едно ОТ без финиша аз лично направих 6 бр ........успех
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

lamar_bb

#9 Мнение от lamar_bb »

Марияне ще ми изпратиш ли линк с високоговорителя, за да видя характеристиките му.Защото неможах да го намеря в стеади груп.
Говоря за visaton CS10N.
:D
Последно промяна от lamar_bb на Сря Апр 04, 2007 1:52 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Borislav Stankov »

Marian Lozev написа:с CS10N visaton става а и е 29лв връзва се 100лв на едно ОТ без финиша аз лично направих 6 бр ........успех
Маряне, до кога трябва да чакаме за темата която ми обеща за домашното кино :wink:. Айде пускай я най-накрая и не се плаши, дори да има критики, пак ще са ти в полза, нама от какво да се притесняваш. От това което преди си говорехме съм на мнение, че си заслужава дискусията по твоя проект :)
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Marian Lozev »

Borislav Stankov написа:
Marian Lozev написа:с CS10N visaton става а и е 29лв връзва се 100лв на едно ОТ без финиша аз лично направих 6 бр ........успех
Маряне, до кога трябва да чакаме за темата която ми обеща за домашното кино :wink:. Айде пускай я най-накрая и не се плаши, дори да има критики, пак ще са ти в полза, нама от какво да се притесняваш. От това което преди си говорехме съм на мнение, че си заслужава дискусията по твоя проект :)
Ок скоро ще да е

Sory lamar_bb
http://www.steadygroup.com/domashni/sc10n.html
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.

lamar_bb

#12 Мнение от lamar_bb »

Ясно разменил си буквите.Проектат попринцип не е ли с този говорител.Незнам,но с стаеди груп пише,че говорителя е 40 лева сигурно си се объркал. :D

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Marian Lozev »

Не
не съм беше 40, сега е 29лв

lamar_bb

#14 Мнение от lamar_bb »

Извиняваи подведох се от линка. :oops: Благодаря за хубавата новина. :D

Аватар
jimy
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от jimy »

lamar_bb,
Мислех сбитичко да поместя всичките ти правописни грешки от постовете ти :!: :!: :!: :!: :!:
А те хич не са малко :!: :!: :!:
Това е малко встрани от темата, НО ...... ХОРА, НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ КАТО ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Може да не чаткаш да речем висша математика или някаква друга наука, но да пишеш неграмотно!!!????
СРАМОТА!
Между другото по този повод имаше дискусия в отделна тема.
Прегледай я и нея.
А за колоните колегите имат право - ако действително си решил да си ги правиш сам, май ще трябва по-сериозно да почетеш. Тръгваш от 0!

Успех!

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”