МОЯТА СИСТЕМА...

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
pioneer4o

МОЯТА СИСТЕМА...

#1 Мнение от pioneer4o »

Грамофона - ЧасПром ГЕС 301
ЦД-то - SONY CDP 195
Усилвателя - UNITRA PA 2801
Тон-колоните SONY - SS FCR 450
Слушалките PANASONIC RP-HT222
Дано да не се смеете много :D
Ето линк към албума ... (П.П. Съжалявам за лошото качество :roll: )

http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... =1&photo=1
Последно промяна от pioneer4o на Съб Окт 27, 2007 9:53 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Rusin Atanasov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Rusin Atanasov »

Здравей pioneer4o,
много ми хареса дизайна на колоните :) . Важното е да изпитваш удоволствие от слушането на системата си а не че някой си щял да ти се смее :)

pioneer4o

системката ми

#3 Мнение от pioneer4o »

Кристални високи ,ясни среди ,мек бас и много готин дизайн ,как да не изпитам удоволствие :D Всеки един вложен в тях лев си заслужава :wink: Когато се науча и аз да правя колони, ще си направя по-хубави 8) За сега продалжавам да се уча от вас ;)

gore
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Re: системката ми

#4 Мнение от gore »

pioneer4o написа:Всеки един вложен в тях лев си заслужава :wink:
Колко даде за тях 8)

pioneer4o

системката

#5 Мнение от pioneer4o »

Купих ги преди месец - 379 лева от Техноелит 8) Цената включва 2 фронта ~60 W , 1 център ~20 W и 2 съраунда ~10W .Мощноста съм я определил на слух(чувъл съм ги на още 3 усилвателя) :roll:

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nanko Rusev »

pioneer4o написа:Кристални високи ,ясни среди ,мек бас и много готин дизайн ,как да не изпитам удоволствие :D Всеки един вложен в тях лев си заслужава :wink: Когато се науча и аз да правя колони, ще си направя по-хубави 8) За сега продалжавам да се уча от вас ;)
Колоните които имаш не свирят нито бас, нито среди, нито високи :twisted: (о да имат 50khz)

Изображение

Или ти може би на винила като пуснеш и за това са толкова добре :lol:

Нищо лично, просто са буклуци 8)

Аватар
AlexKame
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от AlexKame »

Колоните които имаш не свирят нито бас, нито среди, нито високи :twisted: (о да имат 50khz) ... Нищо лично, просто са буклуци 8)
Мдам, жестоки сопи са, но пък нали си му харесват :roll:
Изображение

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от Nanko Rusev »

AlexKame написа:
Колоните които имаш не свирят нито бас, нито среди, нито високи :twisted: (о да имат 50khz) ... Нищо лично, просто са буклуци 8)
Мдам, жестоки сопи са, но пък нали си му харесват :roll:
Спомням си че в магазина ги слушах преди годинка-две ... исках да си ги купя. После чух Cervin Vega 6v или някакви такива тупалки - много си "мечтаех" да си ги купя. После си направих TL с BG20 за 1/3 $ и се смях на предишните си намерения :lol:

KoneJla

#9 Мнение от KoneJla »

Е и него го нахранихте така, както мен преди време :P Все пак е поставил началото, има още какво да осъвършенства... това са му купешките колонки, нека видим какви ще са DIY след време ;)

Успех!

pioneer4o

системката...

#10 Мнение от pioneer4o »

Мерси много KoneJla за топлите думи :wink: Приятел си ! Ти ми даде голям стимул за направа DIY колони и първите ми колони ще ги кръстя на тебе ,заклевам се (стига да искаш де ) :D А някой ден може и фирма да направиме заедно :smt023 Хехе ,в кръга на шегата :) А на другите ,който не им харесват - всеки си има мнение за себе си :wink: На мен колоните страшно много ми харесват ,и за момента ,защото имам много работа и нямам много свободно време за направа на мой собствени ,тези са идеални :)

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Nanko Rusev »

nadbest написа:
Или ти може би на винила като пуснеш и за това са толкова добре

Нищо лично, просто са буклуци
Мдам, жестоки сопи са, но пък нали си му харесват
Браво , колеги, продължавайте все така! Сега му кажете на момчето че е глух и нищо не чува и че все едно каква система има. Щото гледам имате опит. Или сте се родили завършени хайфисти.
А ти какво искаш? Публично да го лъжем че са хубави ли ?! Та те за чеп на зеле не стават БЕ!
Ако беше с респроми за 10 лева - ок. Амаа като е вкарал 400 български пари в тея кашони даже трябва доста по... да са мненията :lol:

Аватар
AlexKame
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от AlexKame »

nadbest написа:Браво , колеги, продължавайте все така! Сега му кажете на момчето че е глух и нищо не чува и че все едно каква система има. Щото гледам имате опит. Или сте се родили завършени хайфисти.
Никой не се е родил завършен хайфист, както и никой от този форум не се е родил глух ;) През живота си не съм си купил НИТО ЕДНА тонколона от магазина или защото ако "свири" е твърде дебело за джобчето ми, или по-скоро защото ръцете ми стоят далече от гащите и умея да боравя с инструменти, кеф ми е. Смисъла на форума някак схванал ли си го? Това са фактите братче :wink:
Изображение

KoneJla

#13 Мнение от KoneJla »

AlexKame тук си прав... само че понякога не стига да имаш пари ,а се иска и желание ... аз също в скоро време ще започна да майсторя нещо сам, не нещо кой знае какво ... но да се натрупа опит с рязане, проектиране, лепене тнт.

Nanko Rusev и какво като е дал 400лв. ? И аз дадох 600 и отгоре (е не аз де,ама така се вика) и съм си напълно доволен от скока ЧасПром - кода :oops: Сега вече от това равнище нагоре парите стават много => трябва сам да се справям ако искам нещо по-хубаво, предполагам и с колегата е така ... с всички ни е така !

(пп: преполовил съм книжката на инж. Д. Попянев)
Последно промяна от KoneJla на Чет Мар 01, 2007 11:52 pm, променено общо 1 път.

pioneer4o

системката...

#14 Мнение от pioneer4o »

Дам :) Смисъла на форума е да се учим от грешките си ,да трупаме знания от знаещите и да правим свой неща с двете си ръце :smt109

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: системката...

#15 Мнение от Nanko Rusev »

pioneer4o написа:Дам :) Смисъла на форума е да се учим от грешките си ,да трупаме знания от знаещите и да правим свой неща с двете си ръце :smt109
Аз мислих че смисъла на форума е да не ги правим тея грешки (400 лева СОНИ дето не свири и 600 лева КОДА дето прави същото).

А още по-малко му е смисъла да РЕКЛАМИРА такива ГРЕШКИ :evil:

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”