Моята "система"

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
freesoul

Моята "система"

#1 Мнение от freesoul »

Здравейте всички, предлагам на вниманието Ви "системата" (ако мога да я нарека така) си без влиянието на този форум, надявам се след известно време прекарано тук да осъзная и науча някои неща и да се похваля с нещо наистина стойностно.

Усилвател Грундиг.
Изображение

Technics колони.

Изображение
Изображение
Изображение

Creative Live 24 bit inside
Изображение

Бих Ви помолил да коментирате качеството на колоните. Сега знам че са на светлинни години от това което видях тук, но имайте предвид че няма професионална, нито аудиофилска намеса.

Благодаря

Boqn Nikolov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Boqn Nikolov »

Не разбирам много,извиниме за офтопика(ако го смяташ за такьф моя пост).Но искам да кажа какво мие на сьрце. :)

Относно колоните,добри са като се има предвит какво се продава сега,те са се добри.Усилвателя има забележки.По-добре си купи СД-плеар отколкото да си пускаш музика от комп,каквато и да тие звукувата карта не се полу4ава добро звучене(особено при усилване,звука се размазва).Аз сам сигорен,че за купони сие супер.
:HMguit

wassilzaza
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от wassilzaza »

Един познат има колони почти като твоите Technisc SB - ...(модела близък до твоя не помня точно). Слушал съм ги и ми харесаха.

Поздрави !!!

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

б

#4 Мнение от Nikolay Savov »

аз съм имал акива колони , свирят ужасно ,но пък имат як бас :) 50ватови.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Nanko Rusev »

boobyhatch написа:Не разбирам много ... По-добре си купи СД-плеар отколкото да си пускаш музика от комп,каквато и да тие звукувата карта не се полу4ава добро звучене...
:lol:

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Marian Lozev »

Да си пускаш музика от компа няма нищо лошо .........
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

freesoul

#7 Мнение от freesoul »

Значи мога да го запазя като първоизточник за музика а оттам нататък ясно че ще има радикални промени, особено след като видях какви проекти има тук. Много искам да чуя нещо на толкова високо ниво, според това което четох, качеството е несравнимо...

Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от Martin Krumov »

Дайте си Mute на всичките там микрофони, Line in, Aux, CD Player... шумът значително намалява. Ако има закачен кабел за преден панел го откачете... Има доста неща които оптимизират звука от PC.

freesoul

#9 Мнение от freesoul »

myst3 написа:Дайте си Mute на всичките там микрофони, Line in, Aux, CD Player... шумът значително намалява. Ако има закачен кабел за преден панел го откачете... Има доста неща които оптимизират звука от PC.
Много благодаря за този съвет. Шума за който писах след mute на line-in и midi изчезна на около 90% процента. Вече се чува много слабо и при това като усиля до край. А преди все една върви плоча.

Отново големи благодарности!

KoneJla

#10 Мнение от KoneJla »

Marian Lozev написа:
KoneJla написа:Всичко е прекрасно, само че аз когато усиля до дупка се чува МНОГО, ама МНОГО слаб шум, и това само ако си си допрял ухото до колоната... а саун картата ми е вградена! 8O Това какъв критерий трябва да бъде ?
Я пробваи да си усилиш докрая и да си движеш мишката и кажи дали не се чува нещо......
Ами не... все си шуми по същия начин и все така тихичко ;)
Може би саунд картата ми е някаква революционна :D :smt032

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”