декове ???

Съобщение
Автор
Аватар
fuse
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

декове ???

#1 Мнение от fuse »

здравейте
искам да си купя 3-глав дек. просто имам доста касети и искам да инвестирам в хобито си с още един компонент който ще се използва много рядко сигурно но искам да е супер :)
та имам едни оферти но се чудя коя е по добро /те всички са хубави де/ще напиша моделите на който се спрях..а коментари и прпоръки приемам всякакви Smile или предложения за други декове + цени.
PIONEER CT-S920S
technics RS-B965
NAKAMICHI-582
AIWA AD-F850
AIWA AD-F810
teac v-970x
исках и други модели да има но никой не продава AKAI /имаше но изтървах офертата....ах как ме е яд.../ или друга марка която да заслужава внимание.цените са от 100 до 300лв :) доста височки мисля.
но се чудя дали си заслужават парите /като качества/дори и за идеята за колекциониране. инфо намерих за пайнера /доста е добър мисля/ дали е по добър от другите..питам се дали е така наистина...хелп :)
всичко добро от мен.

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от toroid »

От Райчев ли си ги намерил тези?Какви касети имаш и дека само за слушане ли го искаш или и записи да правиш?

Аватар
fuse
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от fuse »

здрасти
да от райчев са повечето ама то декове много... да се чудиш кое да избереш :) касетки имам около 350-400 една част са "купешки". Повечето са записвани от мен на една ямаха кх-480 която имах и тогава си правих записите на хромни касети basf когато работих при вносителите.
ще записвам по-рядко...повече ще слушам...някой неща немога да ги намеря на цд и ще прослушвам :) .от дековете които съм написал май ми допада пионер-а. но такъв както и накамичи не съм слушал. а иначе за цена качество айва-та се говори че са добре. просто искам да купя нещо и да не го сменям повече...ама то пуста краста по техники няма спиране :)
поздрави

Аватар
daniend
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

dekove

#4 Мнение от daniend »

имам sony tc-k808es gold 250лв,като ново е.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”