Едно въпросче за проект
- goodybg
- чете
- Обратна връзка:
Едно въпросче за проект
Ами порових се доста из форума и не намерих отговор на въпроса ми:
Решил съм да си направя ТОЗИ проект, но съм от пловдив и не мога да намери точните говорители, ако някой може да ми кажа с какви еквивалентни говорители може да се заменят и от къде да си ги намеря, ще съм много благодарен. И може да ставам нахален, но като се сменят говорителите би трябвало и да се изчисли друг филтър, ще съм благодарен на тези които ми помогнат
Здраве!
Решил съм да си направя ТОЗИ проект, но съм от пловдив и не мога да намери точните говорители, ако някой може да ми кажа с какви еквивалентни говорители може да се заменят и от къде да си ги намеря, ще съм много благодарен. И може да ставам нахален, но като се сменят говорителите би трябвало и да се изчисли друг филтър, ще съм благодарен на тези които ми помогнат
Здраве!
- Simonov
- има известен опит
Ей, пуста търсачка, никой не я ползва. Говорителите могат да се поръчат и се продават в БГ.
http://www.steadygroup.com/
Да, работят с куриери
Поздрави
http://www.steadygroup.com/
Да, работят с куриери

Поздрави

- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- goodybg
- чете
- Обратна връзка:
много смешно тука май всеки се е родил наученVladimir написа:Само да не забравишSimonov написа: проекта е супер но филтъра ще ме затрудни доста затова мисля да направя ТОЗИ
като го направя ще постна снимки
Здраве!
направих ето този проект

Човек се учи докате е жив
Здраве!
- Vladimir
- има известен опит
- Обратна връзка:
Когато си купиш говорители и започнеш да правиш проекта който си посочил в първия си пост , всеки ще се радва да ти помогне и не само.
Успех и Здраве
Успех и Здраве

Последно промяна от Vladimir на Сря Яну 31, 2007 10:52 pm, променено общо 1 път.
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
у
Басрефлекса натоварва говорителя и връща към него възхух ,който се удря/връща в него.
Впрочем нужно му е само малко ,колкото за тяга... а самият въздух да се плъзне навън ,без да се връща... Трябва да се изстрелва като опашшата подсигурява тягата.
Не те ли е жал за говорителя
Впрочем нужно му е само малко ,колкото за тяга... а самият въздух да се плъзне навън ,без да се връща... Трябва да се изстрелва като опашшата подсигурява тягата.
Не те ли е жал за говорителя

- goodybg
- чете
- Обратна връзка:
Идеята на цялата тази тема беше да събера информация за обсолютно всички неща в проекта - какви говорители да сложа(ако има еквивалентни), от какъв дървен материал да бъде, какъв филтър да сложа(май ще е от 1-ви ред че от 2-3 няма да се справя) и колко пари ще ми излеза, сам ли да си режа дървения материал или да го дам да го режат.
Благодаря на всички които ми помогнаха и на тези където не ми помогнаха (шегичка)
Като събера още малко парички ще го реализирам, пожелавам успех на всички и на които имат желание (с желание се постига всичко)
Здраве!
Благодаря на всички които ми помогнаха и на тези където не ми помогнаха (шегичка)

Като събера още малко парички ще го реализирам, пожелавам успех на всички и на които имат желание (с желание се постига всичко)
Здраве!