След доста четене на теми от форума стигнах до извода, че искам да благодаря на неговите членове, вие ми отворихте очите! От тук нататък следва един стръмен път нагоре, дано не е труден!
Знам, че форумът не е за начинаещи и за това ще се въздържам от въпроси, поне докато не стигна до някое прилично ниво, пак благодаря!
Благодаря!
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
А Етер в хорна чу ли?
И аз ще се възползвам от намалението да благодаря на всички. Специално благодаря на Иво Христев за това, че ме упъти към този форум, и огромно благодаря на Иван Рачев за дето ми отвори ушите!afterburner написа:...искам да благодаря на неговите членове, вие ми отворихте очите!
What would you attempt to do if you know you could not fail?
-
afterburner
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
то си е за страх аз един френд го заведох на правилното място и преди да прекрачи прага на апартамента аз му зададох въпроса сигорен ли си че искаш да чуеш ..... от негова страна последва усмивка с недоверие ...... познаите какво му е в главата сега ...... ЕТЕРИ и хапчета знам че като ценител на истинския и реалестичен звук ще си ги позволи въпрос на време и финанси а забравихafterburner написа:Страх ме е! За сега поне не искам да припарвам дори близо до такова нещо, защото после ще трябва да живея в тишина ( всичко друго сигурно ще ме дразниIvelin Braikov написа: А Етер в хорна чу ли?![]()
), поне докато не успея да си позволя да имам такъв звук
Всичко стъпка по стъпка!
''правиното място'' е в Иван Рачев....... за което му благодаря
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
bachelor
- има опит

- Обратна връзка:
еми не всичко, но ще те дразнят много нещаafterburner написа: Страх ме е! За сега поне не искам да припарвам дори близо до такова нещо, защото после ще трябва да живея в тишина ( всичко друго сигурно ще ме дразни), поне докато не успея да си позволя да имам такъв звук
Всичко стъпка по стъпка!