ЕВТИНА НОВА ОБЕРФРЕЗА

Съобщение
Автор
Zmej

#32 Мнение от Zmej »

Батериите на акумулаторните айнхел (върху тези имам наблюдения, ама предполагам, че другите не са по-стока) наистина са мижи да те лажем... Ама за тия пари - толкова...

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#33 Мнение от velinski »

Аз имам акумулаторна Айнхел от 2 години, ползва се ежедневно, батерията е бетон и като цяло марката взе да ми се издига в очите, особено за парите, които струва.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#34 Мнение от Dimitar Atanasov »

В овиса има една акумулаторна отвертка BOSH която въпреки че ствуваше 100лв нещо много китайска ми изглежда...

В началото около 2-3 месеца работеше добре, после редуктора и взе да хлопа, напоследък батерията и не може да даде достатъчно ток и няма сила да завие, а е на около 1.5 години...

HanSolo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Купуването на китайски машинки си е чиста проба късмет!

#35 Мнение от HanSolo »

Миналата година купихме служебно акумулаторна машина BUDGET с два акумулатора 18V... каква беше изненадата когато единия просто нямаше верига... единият от елементите вътре просто не работеше.
Окъсихме го и сега акумулатора не е 18 V но пък за сметка на това машинката работи на почити 8 часово натоварване, с некомпетентно извършване на зарядите (имам предвид, че никой не чака да се разредят докрай и след това да се заредят до край)
Машинката си рабти... пушка! И в същото време такер за метални скоби на същата фирма се строши още на третата пачка телбодове!
Виждал съм прав шлайф на Спарки как пръсва кутията и се разхвърчава на части в ръцете на един работник, който по чудо се отърва само с натъртена длан и няколко дребни порязвания!
Няма да ви казвам какво значи да си търсиш гаранцията от МЕТРО ;)
За мен в тези машини има само една марка и тя се казва METABO изработвата се и се сглобяват единственно в Германия, за съжаление и цените им са като за германци! :twisted:
Всичко останало което се продава си е за хобисти и закупуването му си е чиста проба късмет.
Така, че както беше казал Алнико в един пост по-горе... здравето си е въпрос на личен избор!

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#36 Мнение от velinski »

Аз съм страшен фен на FESTOOL - машините са им изключително качествени и пред тях BOSCH изглежда като играчка.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

fadence

#37 Мнение от fadence »

ultimate написа:Дали има някакъв чалъм за затягане на безключовия патронник? Струва ми се, че не го затягам достатъчно добре.
"Чалъма" е един единствен ... купуваш си качествени патронници!
Моето HILTI се затяга с два пръста и никога за 15 години не е превъртяло свредло! Свредло е посинявало превъртал съм съединителя на машината, но никога не е превъртало свредло в патронника 8)
Опитайте като го затягате да се получи "удар" т.е. в последния момент засилете рязко... или ако сте "по-здрав" в ръцете поставете на последното деление съединителя, стиснете с лявата ръка патронника и натиснете спусъка за завъртане така съединителя ще направи ударно затягане. Ако не познавате силата на машината си обаче предварително проверете колко е въртящия момент на по-малки деления и постепенно увеличавайте силата на съединителя за да не се контузите.
Но моя съвет е... сменете патронника, патронниците на тия евтини машинки са... абе "пластмасови" :wink:
Успех

staind_man

#38 Мнение от staind_man »

Значи от около 8 години търгувам с промишлени стоки включително и ел. инструменти и сега като видях мнения за китайската стока ми стана интересно 8) Чудите се дали да се доверите на марки от сорта на Raider, Einhel и т н. ... ами лично моето мнение е, че тези продукти, колкото и вносителят им да ги хвали, са за хоби ползуване. Ако сте любител наистина няма смисъл да давате 100 лв за малък ъглов шлайф на Бош, като за около 45лв ще си вземете на Raider нещо прилично ... Иначе както се убедих на Пловдивския панаир, китайците започват да правят много сериозна техника, конкуретн на Скил, Бош... (но не и на Метабо :twisted: ) За съжеление ще доиде време когато няма да имаме избор, понеже лека по лека немския производител се усеща, че може да произвежда почти същата продукция с по-малки разходи в Китай -> по-ниска себестойност и цена -> повече продажби... Така направиха Mercedes и VW...

Audiomaster
не знае къде се намира и какво говори
Обратна връзка:

#39 Мнение от Audiomaster »

Dgd написа:Аз работя с българска-" Елтос"-средно качество и цена, но са надеждни! Колкото за инсттрументите-ако е за 1-2 чифта колони взимайте китайски /псевдо/видиеви комплекти ,ако не-маркови по 50-60 лв /бр!
ЕЛТОС, старата ни фирма да, но новата "SPARKI" - твърдо не! Нов ножов трион има такива луфтове на захващането на ножчето, никакво водене, изобщо не са качествени нашите инструменти - залагам на FESTOOL и МЕТABO...В този ред!
Радостин Атанасов
0899 867 140/ 0879 857 140
http://audiofidelitybg.com
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46353

D.Kolev

#40 Мнение от D.Kolev »

åâòèíèòå- âòóëêè
èíà÷å ñèíÿòà ñåðèÿ íà áîø ñè å ÷èñòà ãúçàðèÿ,çåëåíàòà ñå âîäè õîáè è íå å ïðàâèëíî äà ñå ñðàâíÿâà ñ ïðîôåñèîíàëíèòå ìàøèíè :wink:

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#41 Мнение от Nikolay Kolev »

Сега в Бриколаж текат промоции. На скил има почти всичко, аз си взех оберфреза заедно с подарък акумолаторна отверка за 190 лева и бромашина пак на скил за около 70 лева. Имам зеге на същата фирма и съм доволен от него.
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”