въпрос DVD Divx Player ?

Съобщение
Автор
RazoR

въпрос DVD Divx Player ?

#1 Мнение от RazoR »

Здрасти на всички,
Търся си dvd плейър който може да декодва mp3, divx, xvid и т.н.
В техномаркета видях един Toshiba за 170лв. обаче никак не ми хареса, не се справяше много добре със презаписваемите dvd-та, не можеше да свири mp3 с променлив битрейт а и интерфейса му беше мноо дървен и неудобен. Другото което ми хвана окото е Philips DVD737, DVP630 и DVP720 но не съм имал възможност да си поиграя с тях. Има ли някой с подобно нещо, или с по подробни впечатления да даде съвет какво да избера че ми писна да се занимавам с тъпи софтуерни проблеми по средата на купана примерно :).
Мерси предварително

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Тая тема не е много за тоя сайт ама нейсе ...

#2 Мнение от Stefan Stefanov »

Имам NEO DVD-PDX77 версия 04хххххх.
Чете засега всичко и след ъпгрейд на фърмуера имам и кирилица.
За подробности -> клуб DVD mania на Дир-а

audioman

ДВД

#3 Мнение от audioman »

DVD 737 e dosta приличен има кирилица, но няма 5,1 изход, новият 720СА има 5.1 изход и поддържа Супер Аудио, много добре е направен, но няма Кирилица /все още/ и е по-скъп. 630 е боклук според мен. Ти на какво държиш??

Аз лично бих си взел и МОД-вал 720СА то, но не знам после откъде ще купувам /и за колко / супер дискове.

RazoR

#4 Мнение от RazoR »

Днес ходих до магазина под НДК и си купих филипса 720, супер е! навигацията му е много добре направена и работи добре, вярно няма кирилица но мисля че скоро ще пуснат firmware. А 630-ката наистина е голям боклук кат му пуснах двд рип-а на "Аз Робота" кат зе да изкарва едни квадрати...

RazoR

#5 Мнение от RazoR »

Сутринта свалих нов firmware за DVP720SA води се V31, предишния беше V24. 31 не е окончателено издание щото има още бъгове, които са за оправяне (например изчезването на субтитрите при див-екс), но с него плейъра работи доста по-добре и има кирилица при това не е нужно кодовите таблици на фйловете да се конвертират както при 630-ската. Понякога изяжда първата буква от някоя от думите но обещават да го опраят във новия софтуер. Който обещтават да излезне до 1-2 седмици. Иначе плеъра работи дорбе. За повече инфо http://www.mpeg-playcenter.com/

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”