USB DAK 4 канален

Съобщение
Автор
djsvet

USB DAK 4 канален

#1 Мнение от djsvet »

някой изработва ли?

Аватар
Momchil
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Momchil »

:)
Има един вариянт!
Две звукови карти от на Теодор (Vitek),но не ти го препоръчвам. :lol:
Кажи каква ти е системата и може да ти се помогне с някои процесорче или с нещо по рационално!?
Лично аз ти препоръчвам ето това ако не се целиш на високо и все пак държиш да ти е източник USB-то.
http://www.ldlc.com/screenshots/PB00025614.html

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Nikolay_Hristov »

Аз проектирам един кит PCM2706+TDA1545.. резилтатите-другата седмица към средата :) .. но пак си е стерео - 2 канала

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Borislav Uzunov »

sith-cat написа:Аз проектирам един кит PCM2706+TDA1545.. резилтатите-другата седмица към средата :) .. но пак си е стерео - 2 канала
Ники, обещал съм ти една TDA1541, не съм забравил за това или се отказа от този вариант?
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Nikolay_Hristov »

Borislav Uzunov написа:
sith-cat написа:Аз проектирам един кит PCM2706+TDA1545.. резилтатите-другата седмица към средата :) .. но пак си е стерео - 2 канала
Ники, обещал съм ти една TDA1541, не съм забравил за това или се отказа от този вариант?
Не съм се отказал, оставям го за по-натам :D Ще го пробвам и 1541-то :)

djsvet

#6 Мнение от djsvet »

с vitekk съм говорил, не ме устройват два DAC-a, освен ако нямате предвид "вътрешно" обидинение и се хранят от едно USB.
Какво точно те интерисува по системата ми и какво значение има това :?:

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Nikolay_Hristov »

djsvet написа:Какво точно те интерисува по системата ми и какво значение има това :?:
Е то това, ако няма значение, кое да има? :lol:

djsvet

#8 Мнение от djsvet »

sith-cat написа:
djsvet написа:Какво точно те интерисува по системата ми и какво значение има това :?:
Е то това, ако няма значение, кое да има? :lol:
нямаше да е лошо да се конкретизираш. Явно говорим за различни неща не сте ме разбрали. Аз търся готова платка - вход USB , 4 изхода RCA (2V) - какво неясно има в това?. Нямам намерение сам да си правя.

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Nikolay_Hristov »

Е да де, ама какво искаш да има на 4-те изхода? За какво смяташ да го ползваш ?

D.Kolev

#10 Мнение от D.Kolev »

àìè äîñòà å íåÿñíî.
àç íÿìàì íèêàêâà èäåÿ çà êàêâî ñå ïîëçâàò 4 êàíàëà. ìîæåáè êóàäðî , àìà òî íå ñå ïðàâè òàêà.
àêî å íÿêàêâî äîëáè , çàáðàâè, çà òîâà òè òðÿáâà ïðîöåñîð.

djsvet

#11 Мнение от djsvet »

за програми от типа Virtual DJ, Traktor , BPM, ... и не само.
Тоест необходимо ми е два отделни стерео изхода. разпознаваеми от windowsa с възможност за селекция. Предполагам, че това може да се нарече quadro. Кажете само дали някой прави, неща да тепарва да "откривате топлата вода".

D.Kolev

#12 Мнение от D.Kolev »

:wink:
òîâà íå å êóàäðî. äî êîëêîòî ñúì çàïîçíàò , òðÿáâàò òè äâå îòäåëíè çâóêîâè êàðòè. ñ òîâà òðÿáâàøå äà çàïî÷íåø.
àêî íå ãðåøà ùå òè òðÿáâàò è ëàéí-èí è ìèê-èí , êîåòî çíà÷è ÷å òèÿ äàêîâå íÿìà äà ñâúðøàò ðàáîòà.

djsvet

#13 Мнение от djsvet »

D.Kolev написа::wink:
това не е куадро. до колкото съм запознат , трябват ти две отделни звукови карти. с това трябваше да започнеш.
ако не греша ще ти трябват и лайн-ин и мик-ин , което значи че тия дакове няма да свършат работа.
Не не митрябват Line in и Mic in. Прав си по-скоро са 2 отделни звукови карти, но в една ако мога така да се изразя

D.Kolev

#14 Мнение от D.Kolev »

çíà÷è âåðîÿòíî ùå ïîëçâàø íÿêàêúâ ïóëò, à åäíàòà êàðòà òè òðÿáâà çà ìîíèòîð :wink: .

â ñõåìàòà íà âèòåê è ñèòêàò ëåñíî ìîãàò äà ñå îáåäèíÿò äâå çâóêîâè êàðòè ñ åäèí óñá-õúá â åäíà êóòèéêà è åäèí óñá êàáåë :wink: .
ìèñëÿ ÷å ðåøåíèåòî ùå ñòàíå ìíîãî äîáðî.
äðóãèÿ âàðèàíò å ñàìî ñ åäíà çâóêîâà êàðòà, à çà ìîíèòîð äà ïîëçâàø âãðàäåíàòà íà êîìïà , àêî èìàø òàêàâà.

djsvet

#15 Мнение от djsvet »

Ей ама много си любопитен, ясно е няма как трябва да обеснява всичко. НЕ е така както си мислиш. Единия канал (за стерео говоря) поема единия дек и си излиза към миксера, другия канал поема другия дек :!: , а монитора си го вземам от външния миксер. Компа е лаптоп и вградената карта за нищо не става. Бруми като трактор Булгар :lol: . Всъщност питам за такова нещо защото останах с впечетлението, че качеството на звука е досто добро , а дали е по-добро от това:
http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/jar ... CZALZMRSSC
Tъпото на тоя ZALMAN e, че има някакви вгрдени усилвания и регулировки за слушалки и ми се струва, че ще има доста "поражения" по звука. Някой да има наблюсения

Публикувай отговор

Обратно към “Цифрово аудио”