...
-
Nikola Nikolov
Всяка класация може да бъде поръчана....в шоу бизнеса класира-
нето става с плащане!!! Класират еднодневки за съответното заплащане.......ако бяха стойностни парчета, щяха да станат евър-
гриини!!! Но след като след 2-3-4 седмици са забравени, значи просто
са талаш!! А Куинси Джоунс пише музика повече от 40 г. и е на върха
на US соула!!!
нето става с плащане!!! Класират еднодневки за съответното заплащане.......ако бяха стойностни парчета, щяха да станат евър-
гриини!!! Но след като след 2-3-4 седмици са забравени, значи просто
са талаш!! А Куинси Джоунс пише музика повече от 40 г. и е на върха
на US соула!!!
-
MillaM-Sofia
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ник'ва емоция в тая музика...
Нищо забележимо в музикално отношение...нещо като смислен текст,който уж трябва да е сърцераздирателен,ама нъцки!!!
А ремикса е направо ЗЛЕ
Дори електронния ремикс (нещо part2 беше...) на това парче е малко по-добре.
Моето мнение е това.Всички,които слушат и харесват такава музика (за мен "музика") да са си живи и здрави и да и се радват.В крайна сметка всеки сам избира начините да си доставя удоволствие
Поздрави и весело посрещане на Новата Година на всички от мен!
Нищо забележимо в музикално отношение...нещо като смислен текст,който уж трябва да е сърцераздирателен,ама нъцки!!!
А ремикса е направо ЗЛЕ
Моето мнение е това.Всички,които слушат и харесват такава музика (за мен "музика") да са си живи и здрави и да и се радват.В крайна сметка всеки сам избира начините да си доставя удоволствие
Поздрави и весело посрещане на Новата Година на всички от мен!

- rumbarski
- има опит

- Обратна връзка:
На мен песента ми хареса до там, че да мога да я слушам само докато върша някаква друга работа(нещо като за фон
)
А иначе becky15 някъде беше споменала да ти препоръчаме нещо друго. И тъй като почна с ремикси и аз бих ти препоръчал един на Майкъл Джексън - http://www.speedyshare.com/484947536.html
Поздрави и приятно изкарване на Нова година и следващите празници!
А иначе becky15 някъде беше споменала да ти препоръчаме нещо друго. И тъй като почна с ремикси и аз бих ти препоръчал един на Майкъл Джексън - http://www.speedyshare.com/484947536.html
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
becky15 написа:
В английската версия на Уикипеди...Дори самият факт, че този изпълнител е споменат в Уикипедия вече е нещо, което обезмисля всякакви спорове, свързани със стойността на музиката на Масари.
Този източник е далече от всякакъв примитивизъм, дори и да се окаже, че аз самата, с избора си, ти се струвам от най-примитивните женски създания.![]()
Искаш ли да вляза и да напиша велики неща за Емилия?Welcome to Wikipedia,
the free encyclopedia that anyone can edit.
- Nikola Krivorov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Еййй, човек, който не държи да се заяждаНа мен песента ми хареса до там, че да мога да я слушам само докато върша някаква друга работа(нещо като за фон Razz )
А иначе becky15 някъде беше споменала да ти препоръчаме нещо друго. И тъй като почна с ремикси и аз бих ти препоръчал един на Майкъл Джексън - http://www.speedyshare.com/484947536.html Wink