Проблем с колони Электроника 35АС-015

Съобщение
Автор
MishoAZ

#16 Мнение от MishoAZ »

Marian Lozev написа:проблемите се разрешават наи бързо като се посети наи блиската улична кофа за боклук....... и без сълзи

Ти вкара някакъв коледен хумор...

Айде ако може по темата.След малко ще кача снимки на говорителя ако може да се каже нещо.

MishoAZ

#17 Мнение от MishoAZ »

Открих проблема.Въпросният "мустак" дава искра и от това се получава неприятният звук.

Изображение

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Marian Lozev »

ти пък всявъш на хората че те мързи да ги отвориш ССССР-ките

но все пак ги отвори........ :oops:
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

D.Kolev

#20 Мнение от D.Kolev »

àìè ëåñíà òè å ðàáîòàòà
çàïîÿâàø ñ ìàëîìîùåí ïîÿëíèê êàòî âíèìàâàø /ïîÿëíèê-ìåìáðàíà ïîÿëíèê-ìàãíèò/ , îòãîðå îìàöâàø ñ íÿêàêâî ãúñòî åëàñòè÷íî ëåïèëî , ìîæå è ñèëèêîí , è ñè ãîòîâ :wink:

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#21 Мнение от Anakin »

Sub_bass написа:
MishoAZ написа:И последни два въпроса за тази вечер.

1.Скъпа ли е поправката на горепосочения проблем?

2.Като усиля малко повече някоя песен с повечко бас и усилвателя се изключва (т.е. не се изключва, а се вкючва някаква защита за около 3-5 секуди) и след като намаля звукът се възтановява.Не би трябвало да е от захранването, защото вчера със други колони усилвах доста повече и не правеше така.
Това е за сега.Лека вечер!
Този усилвател е пригоден за 4 броя колони в случая ти имаш 2 за да не ги изгориш той е снабден с защита която сработва при превишане на допустимата мощност на колоните,сложи още 2 и нема да имаш проблеми по възможност същите ако не някой със същата мощност и същия импеданс
Аз имам абсолютно същия проблем и сега се замислям дали да не слагам и аз още 2 щото ми писна надуя някоя песен с бас и ми се изключи :lol:
По въпроса с ''щракането'' ако имаш някакъв еквалайзер който си го вързал или използваш еквалайзера на някоя програма за слушане на музика на компа намали и малко ниските честоти и виж дали ще има промяна,защото и на мен така ми правеше и като го направих това се оправи.
Това е от мен надявам се да съм бил полезен
:wink: :wink:
Ако имаш проблеми пиши на ЛС :)
Това е почти възможно :wink:
И макар че вече е открит проблема не си бил полезен.
А да и усилвателя си е 2 канала с 4 изхода без да знам какъв е,така че ... :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”