Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#196 Мнение от VITAN »

--->> <b>Част </b>от оригиналното Райф решение.

Вижте честотите с които е работил д-р Райф в края на филма.
Другите които сега се подвизават под слънцето не са негови, а силно преработени поради натиска (меко казано) на Матрицата. С честотите до 272,539 kHz не мислех да се занимавам, тъй като там са 'най-тъпите парчета' бацили, лесни за 'стандартно' лечение, но намерих ново/старо решене. На който му се занимава - ето:

http://www.royalrife.com/emem2.html
http://www.royalrife.com/emem2.jpg - с повишаваща автомобилна бобина от инжекцион мисля.
Това вече се уверих от 2 източника ще ви даде пикове до 20 кV !!! Дано да разбирате и имате мерак да си навиете до по-малко напрежение.
http://www.royalrife.com/555.gif - генератор, но ви трябва и честотомер за настойка и корекции!
Неомонтана (и в Нет-а) продават китове- да ви излезе към 30лв., но кварца не е ясен дали е изкуствено 'състарен', иначе опорната честота лесно ще избяга с времето, а оттам и меренето.
http://www.rifelabs.com/
Автомобилната бобина явно може да поеме до към 300 kHz !!

Ако някой иска да преработва честоти - смъкването става с деление на 2 или 3 (т.е. да целите бацила с четен или нечетен хармоник). Аз лично искам да ги бия от упор, а не от рикошет. Трика с деление на 10 не е смислен, защото четен ИЛИ нечетен хармоник се получава от режима на активните елементи. Четни + нечетни доколкото знам трудно се получават. Например (1,090154 MHz :2):2 = 272,5385 кHz, т.е. ползвате 4 -ти хармоник. Явно във форума е добре много да се обяснява :) Помнете, че колкото по-висок хармоник ползвате да трепете бацили, толкова енергията му още по-силно намалява.
Бацилите от честоти над 272,539 kHz ще се трепят с т.н. PULSER- високоволтов и високочестотен (ВВ+ВЧ) усилвател на еднополярни импулси. Той излизаше към 500$ чаркулаци без лампата, но ще разберете, че може да се 'побългари' :), макар и не драстично. Бах се нацелил към 1000 - 1500V импулси на 17МHz, но нататък следва музика за ушите ми. Ако сте разбрали от:

http://www.geocities.com/ResearchTriang ... llery.html
http://www.geocities.com/rifetube/tubebroc.pdf - в Канада правят оригинални Райф лампи по яка технология. Кварцови и с часове ги пекат, за да се елиминират всякакви вътрешни напрежения. Човека пише, че така могат и да се изтърват безпроблемно на пода, но не бил опитвал.
Правят и малки лампи без електроди, дето и у нас ще може. Около тях се навива проводник. Освен откритите тоководещи части, трябва да се грижите и за стоящите вълни. За разлика от другите имат лесен КСВ (коефициент на стоящи вълни). Освен КСВ метър трябва да се защити добре крайното стъпало от върната енергия. Оставям това на по-големи 'ентусиасти' от мен :)

Phanotron -a с който Райф е правил експериментите струва 219$, с доставката по въздух до Европа - към 284$. Но е най-лесен за управление. Другия от 1939 г. е по-як, но е 379$ без доставка и дава с 50% по-вече лъчи. 15 милибара налягане на газа. Питах канадците и ето:

Електродите са от стомана+волфрам. Райф накрая е работил предимно с хелий.
Водородните, дето са пробвали палят поне на 1500V. (Затова H+He е палел към 1200V мисля).
Хелиевите класически Phanotron -и палят на около 300V и поддържат плазмата на около 250V :D
Избрали са оптимално разтояние между електодите (но не било определящо). Тока е символичен.

Понеже е ръчна изработка могат да направят отстъпка само 5% за поне 6 еднакви лампи. Цялата сума се плаща предварително, ако искате има и фактрура (invoice). Най-евтино май се плаща с Western Union, ако нямаш кредитна карта. Някой да има нещо на ум?
Е..., и да няма се доближихме до 'Трепем РАЦИ и СМОЦИ всекакви' :D
За мен играта с PULSER-а почва почти отначало, но на чист терен.

Гледах наскоро документален филм за древните битки. Ако ви отрежат ръка или крак може и да оживеете. Но ако ви ранят в КУХИНА (бели дробове или глава) ще умрете от инфекция. Ако си спомняте електрическите лъчи минаваха през камъни и метал, дотолкова нищо не ги спира. А трябва да спрат и на най-малката спирка - в кухините и да 'изчистят' бацилите. За мен 99% д-р Райф е спирал електрическите лъчи от лампата с контактния метод с аудиочестотата.
Иначе САМО ЛАМПАТА БЕЗ АУДИОПОЛЕТО - НЕ СТАВА, пак ще се гътнете от инфекцията. Ще се радвам, ако някой се занимае именно с това - как точно е прилагал доктора аудиополето. 99% не ми вършат работа, бачкам само на 100.

Да се излъчват електрически лъчи и те да лекуват има 2 правила:
1) 'Предавателя' да е ЗАЗЕМЕН !
2) Лъчите да се спират от ЧЕСТОТНО ПОЛЕ приложено към човека!

Ако не спазвате това вместо да си светите с лампата в стаята си светите с плазмена такава.
Тъй като форума не е за начинаещи, но на практика е за всички _____подчеравам____ :
ЗАЗЕМЕН, а не занулен или замасен. Тесла се е опитвал да излъчва електрически лъчи без заземяване, но не е успял. Райф машината е била заземена. Ако някой минете без това, значи е гений.
Между другото играта със заземяването и зануляването заради безхаберието на енергото може да ви донесе безплатна енергия - но това е за другата нишка на форума.
В линка горе се опитват да правят нещо като заземяване, но една метална подложка под краката може и нищо да не значи ( и това е дълга музика ).
Опитват се да спират летяща топка с друга такава, т.е. да излъчват една честота и да спират лъчите със същата. Д-р Райф не е правил така. Ако се вдигне много честотата тока почва да пари, а после изгаря и кожата. Така че - умната, не пускайте на човек ВЧ ток :)
--->>
Изобщо не е необходимо НЧУ да е качествен и мощен, а само такъв, който да се захранва с 40 волта. Може да си спетнете една евтиния. Иначе купувайте си плазмени лампи. Аз едва ли скоро ще мога. Наскоро гледах една кварцова лампа, дето едно време в училище ни слагаха черни очилца и есен ни облъчваха с тях за здраве(а сега на хапчета само карат). Използват честотата на мрежата като опора. Едно време един доктор редовно си е профилактирал домашните с нея. Така че и да не нацелите това, което мерите - все ще ви е от полза.
Последно промяна от VITAN на Чет Сеп 06, 2007 1:05 am, променено общо 1 път.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

Здравей,

#197 Мнение от VITAN »

Вземи някой дето разбира английски. Пращате e-mail на канадеца (вземате го от PDF-а посочен горе в линка). Разбирате се, заявяваш класическия Phanotron, плащаш всичко предварително с Western Union (има клонове по банките) - и чакаш доставка. DHL като куриер е прилично решение мисля. Хубаво е да се знае предварително технологията за трансфер на Western-a.

vogon

#198 Мнение от vogon »

Опитайте в Пловдив с фирма, изработваща неонови реклами. Ако не могат да надуят такава лампа, ще ви пратим оттук Smile
Откъде?
Искам да поръчам, ама да не е от Марс, ако може :wink:
Не се стискайте за информация, колкото повече работещи устройства, толкова по-добре :!:

guitman
има опит
има опит
Обратна връзка:

#199 Мнение от guitman »

Прочети целият пост, има достатъчно информация. Балона на лампата е от специално стъкло, а електродите са от специален метал. Оказа се че в БГ няма фирма която да ти я надуе. Виж линковете които е дал vitan или търси от някъде стара рентгенова лампа.

vogon

#200 Мнение от vogon »

Говорим за най-обикновена хелиева лампа, нали така? Или аз нещо не съм разбрала :roll:

guitman
има опит
има опит
Обратна връзка:

#201 Мнение от guitman »

Не е много обикновена.

Tedi

#202 Мнение от Tedi »

Извадки от интервю с професор Генадий Марков:

Центр профессора Геннадия Маркова, находящийся в новосибирском Академгородке, известен далеко за пределами России. Бальзамы и фитококтейли, разработанные этим человеком, способствуют быстрому восстановлению организма практически при любых заболеваниях. Приятные на вкус, эти напитки нормализуют функциональную деятельность клеток, систем и организма в целом, запуская естественную программу самооздоровления

- Геннадий Александрович, когда люди впервые читают на флаконах состав ваших биологически активных добавок, они высоко поднимают брови: «соль, сахар, мед, черный чай, плоды шиповника». Такой состав можно приготовить и дома. Так в чем же секрет?

— Названные продукты — это только матрица, носитель, в который можно закладывать информацию на языке клетки. Мой первый патент «Управление наследственными структурами при помощи мутагенных кодов», зарегистрированный более 20 лет назад, является пионерным. Пока ни в одной стране мира не умеют корректировать фенотип организма так, чтобы останавливать процесс развития тяжелых заболеваний, таких, как рак. А нам это удается. Мой бальзам является носителем биологической информации о том, как должна работать здоровая клетка. Попадая в организм, эта информация оказывает влияние на больные клетки, стимулируя их выздоровление.

... Это целый комплекс установок, на которых человек или вещество обрабатываются электромагнитным полем или электрическим током. Причем на этих установках можно проводить как оздоровление, так и диагностику. Ложась на магнитно-резонансную кушетку, человек сразу начинает чувствовать свои больные ткани и органы: они начинают резонировать и подавать сигналы. Точно так же можно провести диагностику бальзамом или коктейлем.

...Были сделаны первые приборы, которые позволяли поднимать на ноги тяжелых онкобольных. А потом я пришел к выводу, что обучить людей работать с установками будет непросто, и решил создать пищевой продукт, заменяющий прибор. Чтобы он действовал не как химический агент, а выступал носителем информации с помощью сахара, соли. Кстати, в древности никогда не добавляли яд в сахар, потому что сахар этот яд нейтрализует. Когда баба Ванга лечила, она просила, чтобы ей приносили кусочек сахара. Но у нее был другой механизм воздействия — через духов. Сахар и соль — это такое уникальное соединение, свойствами которого не занимался никто в мире. Эта структура способна запоминать информацию.

Goro
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#203 Мнение от Goro »

Този професор Генадий, ми изглежда шарлатанин.

guitman
има опит
има опит
Обратна връзка:

#204 Мнение от guitman »

За какво са ти хармониците? Сигнала е правоъгълен значи нечетни хармоници, но това не е важно, важното е да е правоъгълен. Ниските честоти са хармонични, тоест синусоидални. Мисля че всичко е ясно.

guitman
има опит
има опит
Обратна връзка:

#205 Мнение от guitman »

Ще са ми нужни субхармоници, но не мисля че с 1000 пъти по ниска честота мога да постигна търсения ефект. Ниските честоти които Райф използва са за друго, а именно да облекчат чуството на умора получило се след унищожаване на бацилите с висока честота.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#206 Мнение от VITAN »

Да се излекува човек от нещо гадно с Райфа вероятно :

1./ Лампа (и заземена машина) на оригиналната ВЧ Райф честота.
2./ Вероятно трябва да се вземат антиоксиданти, защото 'електрическите' ЛЪЧИ НА ЛАМПАТА ТРЕПЯТ бацили - от което остават токсини.

Много учени трошат луди пари за лекарство против рак и творят какви ли не дивотии... зер от милиардите печалба може да се отдели някой милион за поддържане на заблудата. И колкото по-голяма е дивотията, толкова по-лесно ще поеме следващите милиони. И не искат да знаят, че има просто и елегантно решение на въпроса - иначе милионите отиват другаде.

Много Интернет фирми продават на яки пари 'Райф' машини, макар че повечето са наясно, че са много далече от Райф метода на лечение. Иначе Матрицата ще ги удари през пръстите - хилядарките отиват другаде.

Много радиолюбители без да са гледали филма (прочетете моля края на последния ми пост), без да са чели книгата, без да са отваряли учебник наречен 'ТЕОРИЯ НА СИГНАЛИТЕ' - започват да разсъждават, следвайки инрецията на 'стандарта'. В случая обаче остава нечия велика мисъл: ПО-СИЛНА ОТ СМЪРТТА Е САМО ИЛЮЗИЯТА !

Не мисля да произвеждам, още по-малко да разнасям Райф машини напред-назад. Ако на някого му трябва нещо - да си го направи. А дали ще следва гения или ще го ревизира (като да не е гений, или в нещо да е сбъркал) - си е негов личен избор.
Последно промяна от VITAN на Чет Ное 01, 2007 1:28 pm, променено общо 5 пъти.

guitman
има опит
има опит
Обратна връзка:

#207 Мнение от guitman »

Честотата е онази високата 17-те MHz, за която пишем вече няколко страници. Дефинирай понятието честота на възбудителя.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#208 Мнение от VITAN »

На MOSFET-a може да се намери някакъв компромисен заместител, но остава драйвера, който не е добре да се заменя. Тези които имат връзки в чужбина могат да ни уредят да си направим по някоя машина... дори не и да правим компромиси, а нещата да станат 'както си требе' => пък и да спечелят някой лев :)

Goro
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#209 Мнение от Goro »

За първи път чувам, че рака се предизвиква от бактерий.
За първи път чувам, че електомагнитните излъчвания се измерват с радиестезични уреди (ако има такива), а не с физични уреди.
А изследването с ЯМР, лечебено ли е?

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#210 Мнение от VITAN »

4iko - от такива и подобни неща БОЛЕОПАЗВАНЕТО (някои му викат здравеопазване) е на такова ниво. Този французин да ги е гледал нещата под супермикроскоп? Ако не - всичко е в сферата на пожеланията.
И къде го измисли този ядреномагнитен резонанс?! :o Да имаш такова нещо ти трябва мнооого мощно магнитно поле - дето при Райф-а липсва.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”