Ето я и моята музика

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
wwflubo

Ето я и моята музика

#1 Мнение от wwflubo »

Гледам тук всеки си е представил придобивките и реших тука да ви представя и моята "техника" има доста неща за коригиране, но това ще стане като се опарича. Кутии не съм купувал бяха останали от на бащата от времето. Тази
Изображение
и тази
Изображение
бяха бас и хорна, но така да се каже малко ги ъпгрейднах като добавих високи, среди(8'') и бас рефлектор и поправих инъче стария и счупен филтър.
Изображение
Това тука (не обръщайте внимание на интериора тва беше сутринта след купон....) ми е subwoofer-а, както сигурно сте се досетили преди upgrade-a имаше място само за един 12'' говорител и за един правоъгълен бас рефлектор и разположението му беше вертикално (сега го виждате как е). А с това тука Изображение
си "захранвам" двете кутии отзаде пише че е 45W ама дали общо 45 или 2х45 това не знам, просто за сега нямам достатъчно финанси да се снабдя с нещо по-добро и точно за целта но при първа възможност ще си взема нещо по-добро. Sound Blaster-a ми е един баламски C-Media 8738 PCI, Изображение
но засега върши работа. И ето как изглежда това цялото без subwoofer-a :) (не обръщайте внимание на елхата :P) Изображение
:D
Последно промяна от wwflubo на Сря Дек 06, 2006 8:08 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Stefan Stefanov »

Моля да намалиш снимките да не са повече от 640 точки широки.

Nikolai Nikolov

#3 Мнение от Nikolai Nikolov »

Защо пък да не обръщаме внимание на елхата...влизаме в Еврото, там хората са декорирали още от средата на Ноември и улиците им светят денонощно :D.

wwflubo

Re:

#4 Мнение от wwflubo »

Stefan Stefanov написа:Моля да намалиш снимките да не са повече от 640 точки широки.
Sorry, веднага поправям грешката само няколко минутки.

=Корекцията направена=

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Ето я и моята музика

#5 Мнение от Nikolay Savov »

Към човек ,който сам си прави колоните/музиката ,мога да изпитвам само едно - РЕСПЕКТ :smt023

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”