Цена за транзисторен усилвател

Съобщение
Автор
Stefan_pld

Цена за транзисторен усилвател

#1 Мнение от Stefan_pld »

Здравейте! Предварително се извинявам за темата, тъй като на вас със сигурност ще ви се стори глупава, но просто няма къде и кой друг да питам. Значи въпросът е следният:от доста време търся да си купя усилвател домашен втора ръка и сега ми предлагат един транзисторен. Мощността му е малко повече от 2х150 на 4 ома. Цената която му искат е 120 лева. Усилвателят е немски, ако не греша марката е zkr. Мисълта ми е тази цена нормална ли е за този усилвател? Видях го всичко му е наред.

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от velinski »

Казваш че си го видял, а дали си го чул?

Цената на един усилвател се определя на слух - ако ти допадне сам ще решиш дали би дал за него 120 лева или не.

Аз лично за такава марка сефте чувам (най-вероятно е нещо грозно музикантско) и съм крайно скептичен относно звуковите му качества.
Последно промяна от velinski на Пон Ное 20, 2006 4:24 pm, променено общо 1 път.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Stefan_pld

#3 Мнение от Stefan_pld »

Чух го да. Работеше идеално. Единственият проблем му беше във врътката за усилване на звука. При въртене пращеше, но с контактен спрей ще се оправи. Имаше прах.

За марката не съм сигурен, но не е нещо известно. Обаче усилвателят наистина свиреше прилично. И си беше бая тежичък.

Stefan_pld

#4 Мнение от Stefan_pld »

ОК Мерси! Защото от домашни идея си нямам как вървят цените, понеже се занимавам само с авто.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”