Привет на групата!
Така, по реда на нещата (постовете). Ще коментирам "недостатъците", в частност шрифта и логото. Търсех вариант на шрифт, подходящ за лазерно рязане, а не гравиране. Ако някой се е занимавал с това - знае за какво иде реч (Demiurg ти представяш ли си как могат да се изрежат буквите, представи си само "о", "а", "е", "d", "g" от по-масовите шрифтове изрязани - какво ще получим на затворените контури - дупки). Е, не е проблем да се "дообработи" шрифта, като се прекъснат затворените контури на подобни букви и се оставят "мостчета", ама пак опираме до хора, дето знаят какво би се получило с тези мостчета при едно лазерно та дори и водно рязане за такъв размер на шрифта и логото. По въпроса за "работата на третокласника без особени худ. заложби" - Demiurg, това че отсkоро си получил толкова звезди май те е главозамаяло за да можеш да си позволяваш такива коментари в "ефир" - нито те познавам, нито ти ме знаеш, не си виждал наживо нещата които правя, не си ги и чувал, а ако нещата наистина не ти харесват, можеше да ми напишеш на лично "Жоро, не се излагай с тези грозотии, вземи си оправи и логото, и шрифта, и оправи и лака, че много блести и е дебел слой, а дървото е с жилки и не му отива така" - като пример... Цвета на лака е избор на клиента, затова по тази точка няма какво да коментирам. Сигурен съм, че ако имах още една звезда например щеше да ахкаш каква прелест съм сътворил. Не че не търпя критики, но този твой тон не е конструктивен и градивен, а клони към самоизява и самоутвърждаване на позициите ти във форума.
За вида на логото - ето го отблизо:

Вида му не е случаен - предполагам Румен и други съфорумци ще се досетят на какво прилича, но за другите недосетили се или незнаещи ще поясня - "стилизиран" триод - има си анод, решетка, катод, не са просто "драсканици", каквито си видял ти Demiurg. И наистина формата е капковидна, за да се разпознава отдалеч, както Румен каза. А когато заговорим за лазерно рязане има доста неща, с които трябва да се съобразяваме, иначе благодаря на Simonov за предложението!
След всичките мои "оправдания" за грозно изглеждащото ми поредно отроче, да кажа и нещо за звука. Присъстващите на пробното прослушване на RedHot2 у Владо (DGD) знаят, че той не се представи добре при предаването на "въздуха" и бе преборен от "Синьото хапче" на Кирилов по този параметър. Причината се оказа тривиално проста - преходния кондензатор между двете стъпала - тогава той беше хартиено-маслен, който се представя отлично при Stealth-a (там си има и въздух, и всичко), но незнайно защо с RedHot-a не свирна. Божо тогава предположи това като вероятна причина, а аз след това сам се убедих в същото - масленият беше подменен със сребърно-танталов (благодарности на Аспарух) и нещата си дойдоха на мястото. Понеже исках да разбера "защо така стават нещата", сега аз направих експерименти с различни кондензатори и в крайна сметка най-много ми допадна звученето на полистиролен, шунтиран със сребърно-слюден. Извода за мен - в комбинацията пентод/тетрод като първа лампа и триод като изходна най-добре се представят кондензатори с малък тангенс на загубите - а това са (по ред на влошаване на този параметър) тефлон, полистирол, полипропилен, полиетилен-терефталат, поликарбонат, и накрая (за съжаление или не) хартиено-маслени...В същото време хартиено-маслените се представят много добре (по-добре от полистирола например) при комбинацията триод като входна и тетрод/пентод като изходна лампа - основното предимство там бе при предаването на нискочестотните съставки на сигнала, където полистирол 0,5мкФ определено се предаде на хартиено-маслен 0,22мкФ... Самата 6С33С има много "солидно" и "мощно" звучене в ниските октави, и интересното е че използването на полистирол не се усеща на слух (като липса на НЧ-съставки), но при предаването на високите и "въздуха" това е правилния избор! Тефлонов за проба нямах, затова за него не мога да кажа, но полипропилена се представи почти като полистирола, полиетилен-терефталата "маже" здраво средите и високите, а масления просто няма високи...Може би ако входната лампа беше триод нещата щяха да изглеждат по друг начин, но аз не съм пробвал. Ами това е. Надявам се на новия собственик да му хареса тази "грозотия", е, поне на слух със сигурност ще му хареса...
Жоро