Тестов диск
-
andrej
Тестов диск
От къде мога да се сдобия с диск за тест на говорители / розов шум и т.н./ ?
-
Aseas_Roa
Мога да предложа на pdkfoto едно решение относно диска, а именно - да го прехвърли по интернет. По пощата (не електронната) също могат да се пращат дискове и не е никак скъпо, стига да има желание.
Иначе се намират най-различни софтуерни сигнални генератори с които можеш да си генерираш розов, бял шум, звук с определена честота и форма. Не бих се наел да ти препоръчам нещо конкретно, защото аз самия все още не съм правил подбор на тези, които имам, но ти можеш да се поровиш в интернет един следобед
Иначе се намират най-различни софтуерни сигнални генератори с които можеш да си генерираш розов, бял шум, звук с определена честота и форма. Не бих се наел да ти препоръчам нещо конкретно, защото аз самия все още не съм правил подбор на тези, които имам, но ти можеш да се поровиш в интернет един следобед
-
Sasho Tashov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
a_panov
На Yamaha имам някакъв софтуер който е за тест на звуковите карти в компютрите. Довечера ще го кача на сървър.
Сега го качих на:
http://82.199.196.157/Yamaha/
Това е са всички файлове на Це-Де-То. Явно някой от директориите като Drivers и DirecX няма да ви трябват. Но съм качил всичко.
Сега ви включих и ftp-то за да теглите по-лесно:
ftp://82.199.196.157/Yamaha/
Махнах директорията Yamaha от сървъра, ако някой го иска тоя софтуер да ми се обади да го кача пак.
Сега го качих на:
http://82.199.196.157/Yamaha/
Това е са всички файлове на Це-Де-То. Явно някой от директориите като Drivers и DirecX няма да ви трябват. Но съм качил всичко.
Сега ви включих и ftp-то за да теглите по-лесно:
ftp://82.199.196.157/Yamaha/
Махнах директорията Yamaha от сървъра, ако някой го иска тоя софтуер да ми се обади да го кача пак.
Последно промяна от a_panov на Пон Ное 20, 2006 1:32 pm, променено общо 4 пъти.