Слушалки
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Въпроса беше за нещо до 100 лв. Никой не твърди, че са добри, просто за тази цена са си екстра.stalov написа:Не съм доволен от AKG -k66 .....
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Кирилов за тези кинти толкоз.kirilov написа:А какво да им харесаш? Баса им е бучащ и надут, не бих казал, че него го няма, а просто нямат НИКАКВИ СРЕДИ И ВИСОКИ!Hollowman написа:И какво не им хареса на АКГ-то ?
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE

CHE
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Gavril Gavrilov
Повтарям препоръката си - ако успееш да намериш някъде разопаковани да ти пуснат Sennheiser HD497. Това с отворени и нямат бас е дивотия. Тези Зенхайзери са отворани и баса им е плътен, стегнат и е ТАМ.
На точно тези АКГ-та изобщо не ми хареса звука. Мек, и ненатрапчив, но до степен на размазаност, баса няма ударност ама никаква. За съжаление трябва да призная, че на мен поне бяха по-удобни за носене. И все пак си взех Зен-а
На точно тези АКГ-та изобщо не ми хареса звука. Мек, и ненатрапчив, но до степен на размазаност, баса няма ударност ама никаква. За съжаление трябва да призная, че на мен поне бяха по-удобни за носене. И все пак си взех Зен-а
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Sehnheiser HD680
Аз може да бъда разбран единствено в агресивен смисъл, но вчера слушах цял ден Sehnheiser HD680 и постоянно ги сравнявах с 13-годишните си Technics Х250 (Едно време се продаваха абсолютно същите и Panasonic Х250). Тогава струваха 120 долара...
Зенхайзерите са 274 евро по фактура...
Много разочароващо според мен, защото характерът на звука им е същият както на АКГ 66-ците... (не са еднакви но са близо, а АКГ-то е 31 евро...) ...Бумтящ бас, "покриващ всичко" от средния и високия диапазон ... или пък ако сменим гледната точка: Никакви среди и високи... съпоставен с моите стари слушалки, които пък бяха наречени от колегите ми "нямат бас"
Аз лично мисля, че няма среди и високи е по-лоша квалификация от нямащите бас, защото просто баса си е там и е добре дефиниран, но не изпъква над другото, защото и то се чува... А хората го приемат за много яко да бучи и да им покрива всичко, но усещането за напомпан бас кара неопитното ухо да забрави за важните честоти, носещи повечето информация
Лично мнение, но не можах да се реша още веднъж да мигрирам от старите и вече разпадащи се, затворен тип и дори стягащи ме Текникси... Просто няма нищо до тук (550 лв.), с което да ги заменя...
Зенхайзерите са 274 евро по фактура...
Много разочароващо според мен, защото характерът на звука им е същият както на АКГ 66-ците... (не са еднакви но са близо, а АКГ-то е 31 евро...) ...Бумтящ бас, "покриващ всичко" от средния и високия диапазон ... или пък ако сменим гледната точка: Никакви среди и високи... съпоставен с моите стари слушалки, които пък бяха наречени от колегите ми "нямат бас"
Аз лично мисля, че няма среди и високи е по-лоша квалификация от нямащите бас, защото просто баса си е там и е добре дефиниран, но не изпъква над другото, защото и то се чува... А хората го приемат за много яко да бучи и да им покрива всичко, но усещането за напомпан бас кара неопитното ухо да забрави за важните честоти, носещи повечето информация
Лично мнение, но не можах да се реша още веднъж да мигрирам от старите и вече разпадащи се, затворен тип и дори стягащи ме Текникси... Просто няма нищо до тук (550 лв.), с което да ги заменя...
-
bla
Според мене за цената си K66-ците са много добър избор. Притежател съм на едни такива от повече от 5г и доскоро си ги слушах с удоволствие. Много мек ненатрапчив звук достигаш до размазаност. Висока ефективност позволяваща на практика всякакви източници. Много леки и удобни. За толкоз пари толкова. Според мене за толкова пари ( около 60 лв ) Зен не могат да противопоставят нищо по-добре звучащо. Това за надутия бас в никакъв случай не е вярно. Размазан да но надут не. Един съвет отиди в някой магазин където предлагат разлини видове слушалки и ги ЧУЙ. Всеки от нас е различен и на различните хора им харесват различни по тембър слушалки. Познавам достатъчно много хора които са си щастливи и с завиращи се в ушите тапи. Трябва тембъра им на тебе да ти харесва а не нас 
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Аз знам какъв трябва да е баса, средите и восоките и затова няма нужда да сравнявам с други слушалки, още повече пък, че имам...bla написа:...Това за надутия бас в никакъв случай не е вярно. Размазан да но надут не. ...
Ако се научиш кой звук как звучи, не ти трябва да сваляш и да местиш слушалки или колони през 30 секунди, за да прецениш една система как звучи...
Положението с баса е: НЯМА СРЕДИ И ВИСОКИ
-
bla
Re: Sehnheiser HD680
Значи аватара ми ще ти хареса на звук.kirilov написа: Никакви среди и високи... съпоставен с моите стари слушалки, които пък бяха наречени от колегите ми "нямат бас"![]()
-
spiroffff
аз само ще кажа
определения модел слушалки си има характерен звук
обаче според мен няма еднакъв чифт уши
на един човек ще му хареса един модел как свири на друг същия модел няма и така
най добре е всеки да си избере този модел слушалки на който най му харесва звука
предполагам ще се съгласите с мен
успех в избора!
определения модел слушалки си има характерен звук
обаче според мен няма еднакъв чифт уши
на един човек ще му хареса един модел как свири на друг същия модел няма и така
най добре е всеки да си избере този модел слушалки на който най му харесва звука
предполагам ще се съгласите с мен
успех в избора!