Разглеждал съм им сайта, но за цени не беше споменато. Ще трябва май на място да се отиде.Dgd написа:Абе хора, в статията имаше препратка към "Соларис"- в сайта им има и карта. Всички видове технически фурнир ги продават на единични листове! А и връзките на естествените фурнири не са чак толкова големи и скъпи....
Фурнир
- Ivan Minkov
- има известен опит

- Обратна връзка:
-
andrej
- moni
- чете и пита

- Обратна връзка:
Координати
@kirilov - Наемам се само да обобщя всичко каквото съм писал тук-там по форума, а също и на въпросите които съм отговарял на лични. И ако има къде да го постна-ще го сторя. Ако и други направят това-базичката е готова.
1.Фирма Solaris-M Ltd, на Ботевградско шосе, до кв. Враждебна, от дясно посока Карлово, след новия магазин на Praktis-Керамик център, тел. 945 49 28. И не е задължително да купувате цяла връзка- склоняват и на по-малко. Цени съм виждал от 8 до 40лв за кв.м.
2.Фирма "Траяна 91" има офиси и магазини в Пловдив, София и Берковица, продават турски фурнир, но аз не съм ходил при тях. Май поддържат на склад само бук и дъб, другото по поръчка. Тел. 02-958 24 85 и 032-62(или 52)-59-60-преписвам от зацапана оферта.
Поздрави
П.С-аз съм купувал само от Соларис-имат забележително разнообразие, а последния път само попитах по телефона за тик или палисандър и след 2 седмици ми доставиха 1 връзка Палисандър!
1.Фирма Solaris-M Ltd, на Ботевградско шосе, до кв. Враждебна, от дясно посока Карлово, след новия магазин на Praktis-Керамик център, тел. 945 49 28. И не е задължително да купувате цяла връзка- склоняват и на по-малко. Цени съм виждал от 8 до 40лв за кв.м.
2.Фирма "Траяна 91" има офиси и магазини в Пловдив, София и Берковица, продават турски фурнир, но аз не съм ходил при тях. Май поддържат на склад само бук и дъб, другото по поръчка. Тел. 02-958 24 85 и 032-62(или 52)-59-60-преписвам от зацапана оферта.
Поздрави
П.С-аз съм купувал само от Соларис-имат забележително разнообразие, а последния път само попитах по телефона за тик или палисандър и след 2 седмици ми доставиха 1 връзка Палисандър!
- Nikola Krivorov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Ето един телефон на JAF 02 936 87 50 г-н Георгиев,мястото е някъде в северната част на София около Централни гробища или подобно, аз не съм от София и го намерих след 30 минути обикаляне из неописуеми пейзажи.
Цените им варират от 1.7 лв за квадрат до 25-30 лв. за квадрат в зависимост от вида, яд ме е, че имам ценовата листа, но не е с мен и не мога да я цитирам. Там има и талпи екзотично дърво (от цената естествено ти се насълзяват очите
),а една колона с преден панел от естествено дърво просто не може да се сравни с нищо, но май това е повече от висш пилотаж и е от категорията на Владо или на човек с много опит в истинско дървообработване.
Цените им варират от 1.7 лв за квадрат до 25-30 лв. за квадрат в зависимост от вида, яд ме е, че имам ценовата листа, но не е с мен и не мога да я цитирам. Там има и талпи екзотично дърво (от цената естествено ти се насълзяват очите
-
andrej
-
andrej