Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато
Шашкаме Европа с празни джобове и нови лимузини В интересна държава живеем. Най-бедни сме в Европа, твърди Евростат. По доходи ни бият дори румънците. И са адски горди от това. След нас са само албанците.
Истински кошмар. Европа, разбира се, великодушно ни съчувства. Но и тя се почесва, цъкайки с език, как така, хем сме най-бедни, хем милиони левове се търкалят на 4 колела по софийските улици. Всеки месец у нас се купуват по 45 чисто нови мерцедеса, сочат официалните данни на представителството на гиганта в София. За последната година българинът е купил 1756 пежа, 1680 форда, 1450 тойоти, 1385 опела, 1102 ситроена, 1013 фолксвагена и т. н. В регистрите на КАТ на отчет вече се водят 10 джипа "Ауди Q7", представен на пазара буквално преди броени месеци - в началото на годината. Първият стъпи у нас само седмица след световната му премиера. Още 40 души с щастлива усмивка са си поръчали и най-вероятно вече карат звяра с базова цена 112 000 лв. С екстрите стига и 160 000. Отделно пак по официалните данни на КАТ поне 40 души пришпорват по пътищата личните си "Ауди А6" за 97 000 лв. Още толкова джиткат с по-малкия вариант - А4. Поне 20 пък се перчат с гордостта на "Ауди" - А8, която тръгва от 100 бона нагоре. Малките варианти - А3 или спортното ТТ, изобщо не ги броим. Те, както и мерцедесите SLK, станаха колите за фризьор и шопинг на мутреси. Интересно. Да видиш А8 в 12-милионен Истанбул е събитие. Комшиите му правят път и му се дивят сякаш е космическа совалка. Пипат го за късмет. Просто защото там скъпа кола означава малко ново рено. В двумилионна София човек си мисли, че лимузините на "Ауди" са евтин и масов модел градска кола. Нещо като москвича за компотите от село навремето. Освен това по улиците на уж най-бедната европейска столица кръстосват поне 15 ягуара, 10 бентлита, 10 ламборгинита, 5 ферарита, няколко майбаха и няколко "Богати". До края на годината като специална джуфка към този шеметен автопарк ще бъдат прикачени и 12 мазерати. Италианската мечта тръгва от 230 000 лв. Бизнесмени и известни спортисти вече чакат доставките. Ако това подвижно богатство означава, че сме най-бедните в Европа, то Бевърли Хилс светкавично трябва да бъде закрит. А истинските богаташи да се обесят незабавно, за да сложат край на своите мъки. Разбира се, чудесно е човек да си купи мазерати, богати или майбах. Колкото повече такива хора има у нас, толкова по-добре. Защото според европейските закони, които въвеждаме, за да си купиш кола за 230 000 лв., значи си платил свирепите данъци върху бизнес за стотици хиляди, дори милиони. А такъв предполага разкриване на стотици работни места. И точно тук е проблемът. Колко от тези коли са наистина на бизнесмени, които развиват икономиката, създават работни места, плащат данъци и осигуровки. И колко - на безвратните същества под 35 или русите бедствия, които обикновено стоят зад волана. Тук всички мълчат. Защото в регистрите на КАТ джиповете БМВ, "Порше Кайен", "Фолксваген Туарег" се водят баничарки. А свръхмощните ламборгини и ферари - коли за инвалиди. Човек наистина побеснява, когато с честен труд си спести 5-6 бона за 8-годишен опел. И види, че едрото момче от "Горубляне" го е внесло за 2000 лв., а останалото до 6000 лв. е товарителница, която продължава с какви ли не данъци и към хазната, и към общината. Побеснява, защото неминуемо се пита - защо аз знам, че Вълка и Мирчо Циганина карат майбах, а не знам колко данъци са платили. Всичко това, разбира се, би било притопляне до прегоряло на вкиснала манджа. Ако не бе един кръстоносен поход на общински бирници от края на миналата седмица. В Разград те тръгнаха да дирят богатите по революционен начин - гледайки кой си е сложил нова дограма на балкона. По закон тя се декларира, за да се впише като подобрение. Данъчната оценка се вдига с нея - данък сгради и такса смет. С колко се вдига ли? Сметките показват, че при данъчна оценка 36 000 лв. на 70-квадратно жилище увеличението е космическата сума от около 7 лв. На човек му става много гадно да разбере, че данъчните забелязват дограмата му, а не забелязват далаверите с коли. Да, наистина българите сме богати, но на магарии. В това ни е проблемът. Казал го е още през 1923 г. Атанас Буров: "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Може и да го доживеем. Преди това обаче - да му мисли Европа.
Екатерина НИКОЛОВА
Информацията е взета от: http://forum.uni-tell.net/viewtopic.php?t=44 Ама как ме кефи само България, Ааааа!
Истински кошмар. Европа, разбира се, великодушно ни съчувства. Но и тя се почесва, цъкайки с език, как така, хем сме най-бедни, хем милиони левове се търкалят на 4 колела по софийските улици. Всеки месец у нас се купуват по 45 чисто нови мерцедеса, сочат официалните данни на представителството на гиганта в София. За последната година българинът е купил 1756 пежа, 1680 форда, 1450 тойоти, 1385 опела, 1102 ситроена, 1013 фолксвагена и т. н. В регистрите на КАТ на отчет вече се водят 10 джипа "Ауди Q7", представен на пазара буквално преди броени месеци - в началото на годината. Първият стъпи у нас само седмица след световната му премиера. Още 40 души с щастлива усмивка са си поръчали и най-вероятно вече карат звяра с базова цена 112 000 лв. С екстрите стига и 160 000. Отделно пак по официалните данни на КАТ поне 40 души пришпорват по пътищата личните си "Ауди А6" за 97 000 лв. Още толкова джиткат с по-малкия вариант - А4. Поне 20 пък се перчат с гордостта на "Ауди" - А8, която тръгва от 100 бона нагоре. Малките варианти - А3 или спортното ТТ, изобщо не ги броим. Те, както и мерцедесите SLK, станаха колите за фризьор и шопинг на мутреси. Интересно. Да видиш А8 в 12-милионен Истанбул е събитие. Комшиите му правят път и му се дивят сякаш е космическа совалка. Пипат го за късмет. Просто защото там скъпа кола означава малко ново рено. В двумилионна София човек си мисли, че лимузините на "Ауди" са евтин и масов модел градска кола. Нещо като москвича за компотите от село навремето. Освен това по улиците на уж най-бедната европейска столица кръстосват поне 15 ягуара, 10 бентлита, 10 ламборгинита, 5 ферарита, няколко майбаха и няколко "Богати". До края на годината като специална джуфка към този шеметен автопарк ще бъдат прикачени и 12 мазерати. Италианската мечта тръгва от 230 000 лв. Бизнесмени и известни спортисти вече чакат доставките. Ако това подвижно богатство означава, че сме най-бедните в Европа, то Бевърли Хилс светкавично трябва да бъде закрит. А истинските богаташи да се обесят незабавно, за да сложат край на своите мъки. Разбира се, чудесно е човек да си купи мазерати, богати или майбах. Колкото повече такива хора има у нас, толкова по-добре. Защото според европейските закони, които въвеждаме, за да си купиш кола за 230 000 лв., значи си платил свирепите данъци върху бизнес за стотици хиляди, дори милиони. А такъв предполага разкриване на стотици работни места. И точно тук е проблемът. Колко от тези коли са наистина на бизнесмени, които развиват икономиката, създават работни места, плащат данъци и осигуровки. И колко - на безвратните същества под 35 или русите бедствия, които обикновено стоят зад волана. Тук всички мълчат. Защото в регистрите на КАТ джиповете БМВ, "Порше Кайен", "Фолксваген Туарег" се водят баничарки. А свръхмощните ламборгини и ферари - коли за инвалиди. Човек наистина побеснява, когато с честен труд си спести 5-6 бона за 8-годишен опел. И види, че едрото момче от "Горубляне" го е внесло за 2000 лв., а останалото до 6000 лв. е товарителница, която продължава с какви ли не данъци и към хазната, и към общината. Побеснява, защото неминуемо се пита - защо аз знам, че Вълка и Мирчо Циганина карат майбах, а не знам колко данъци са платили. Всичко това, разбира се, би било притопляне до прегоряло на вкиснала манджа. Ако не бе един кръстоносен поход на общински бирници от края на миналата седмица. В Разград те тръгнаха да дирят богатите по революционен начин - гледайки кой си е сложил нова дограма на балкона. По закон тя се декларира, за да се впише като подобрение. Данъчната оценка се вдига с нея - данък сгради и такса смет. С колко се вдига ли? Сметките показват, че при данъчна оценка 36 000 лв. на 70-квадратно жилище увеличението е космическата сума от около 7 лв. На човек му става много гадно да разбере, че данъчните забелязват дограмата му, а не забелязват далаверите с коли. Да, наистина българите сме богати, но на магарии. В това ни е проблемът. Казал го е още през 1923 г. Атанас Буров: "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Може и да го доживеем. Преди това обаче - да му мисли Европа.
Екатерина НИКОЛОВА
Информацията е взета от: http://forum.uni-tell.net/viewtopic.php?t=44 Ама как ме кефи само България, Ааааа!
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Boris Antipov
- има известен опит
- Обратна връзка:
Re: Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, ког
Това наистина е много смущаващо! 3-тонен джип, управляван от 30кг "естествена" блондинка, в чиито ръце всеки най-прост домакински уред би могъл да се превърне в причина за нелепа злополука...Ivan Rachev написа:...И колко - на безвратните същества под 35 или русите бедствия, които обикновено стоят зад волана. ...
Още по-интересно и побъркващо е:Freeman написа:Българина не е толкова беден колкото се изкарва, като гледаме всеки ден задръстванията в София, а и почти всеки е сам в колата си. Явно има пари за бензин (може би, бензина ни е евтин).
В София всеки ден между 12 и 14 ч. на обяд колите по улици и булеварди се удвояват, защото "колегата" е качил "колежката" да отидат за САНДВИЧ . И на всичкото одгоре искат да паркират пред сандвичарницата на ъгъла - ама другите са ги предварили - пуска аварийките на средата на кръстовището и почва да се оглежда.
"... ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА.."
- Simonov
- има известен опит
Относно колите - нека не забравяме и всички онеи воизила, които се движда със западните си номера по улиците и никога няма да придобият български
Никой не се сеща в Грмания да те пита от каде, аджеба, имаш 100 000 EUR за да си купиш тоя изтребител
Щото ако идеш да си го купиш от местния представител в БГ, данъчните веднага ще те подгонят

Щото ако идеш да си го купиш от местния представител в БГ, данъчните веднага ще те подгонят

- sparky
- има опит
- Обратна връзка:
За което си има съответната причина, а те в случая са няколко. Ето ви например 2 от тях:Българина не е толкова беден колкото се изкарва, като гледаме всеки ден задръстванията в София, а и почти всеки е сам в колата си. Явно има пари за бензин (може би, бензина ни е евтин).
1. Градският транспорт - първо е нередовен, и второ блъсканицата в пиковите часове всеки я знае. Освен това метрото е в "зародиш" така да се каже, а това е основно средство за придвижване в едни от най-големите световни градове (в САЩ например). Ако знам че с метрото ще стигна от Люлин до младост за 15-20 минути, което с кола в пиков час е абсурт да стане, мислите ли че ще му мисля много.
2. В София (може би и не само, но само от тук имам преки впечатления) е все по-трудно да се ходи пеша, особено зимата. Организацията на движението в центъра е на никакво ниво. Да не говорим че в зимните месеци доста тротоари въобще не се чистят. Няма нужда да споменавам за паркираните навсякъде коли, защото липсват паркинги.
и т.н....
За съжаление, поне за мен, пътуването с кола в момента е единствената приемлива форма на придвижване. От вкъщи до работата стигам за 15минути, което е недостижимо по друг начин. Освен това ми излиза почти на същата цена като градският транспорт. Да не говорим че ако трябва да се върши някаква работа, се пести наистина много време ако си с кола. Това е положението, и дори бензина да беше по-скъп, така и ще си остане доста време.
Иначе за "мутресите" и лъскавите возила съм 100% на същото мнение. Има хора, живеещи в абсолютна кочина, но сменящи скъпи возила 1-2 пъти в годината. То си е казано отдавна: "Пази Боже сляпо да прогледне".
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
íå ìè ñå ïèøå ïî òàÿ òåìà , íî âúïðåêè òîâà ùå òå ðàçî÷àðîâàì ìàëêî.sparky написа:...................
1.ãðàäñêèÿ òðàíñïîðò å òàêà îðãàíèçèðàí , ÷å â ïèêîâèòå ÷àñîâå ñå ïóñêàò åäíîâðåìåííî íÿêîëêî àâòîáóñà ïî åäíà ëèíèÿ åäèí ñëåä äðóã â ðàìêèòå íà ïîëîâèí ìèíóòà. ñàìî â ñîôèÿ âñè÷êè ðåøàâàò ÷å òðÿáâà äà ñå íàòúï÷àò â ïúðâèÿ , à îñòàíàëèòå äâà ñà ÏÐÀÇÍÈ. êîãàòî ïúòóâàì ñ ãðàäñêèÿ â ñîôèÿ îáèêíîâåííî ñå âîçÿ â ïî÷òè ïðàçåí àâòîáóñ. âñè÷êè çíàåì ÷å ñîôèéñêèÿ ìåòîä çà ñàìîêîíòðîë íå âúðøè ðàáîòà è ãîëÿìà ÷àñò îò õîðàòà ñå âîçÿò áåç äà äóï÷àò.
2.òîâà ñàìî â ñîôèÿ ñúì ãî âèæäàë. ïðè íàñ ïðîáëåìà å ðåøåí êàòî ñà íàçíà÷èëè âñè÷êè öèãàíè â "÷èñòîòàòà". â 7.00 èçëèçàò ñ ëîïàòèòå è äî 10 âñå åäíî íå å âàëÿë ñíÿã è ñå õîäè ñúâñåì íîðìàëíî , ïúê è êðàæáèòå ïàäàò ùîòî êîíòèíãåíòà å çàåò.
ïàðêèíãè â ñîôèÿ ñúùî íå ëèïñâàò , ïðîñòî ñà ïëàòåíè /êàêòî íàâñÿêúäå/ íî ñîôèÿíöè ïðåäïî÷èòàò äà ñïèðàò íà 2 ÷å äàæå è 3 ðåäà.
íàâèöèòå çà øîôèðàíå òàì ñúùî ñà ìíîãî èíòåðåñíè. òèïè÷íà ÷åðòà å èçïðåâàðâàíåòî îòäàñíî è ÍÀ ÆÚËÒÎ ÍÅ ÑÅ ÂËÈÇÀ  ÊÐÚÑÒÎÂÈÙÅÒÎ , ñàìî â êðàåí ñëó÷àé. â òúðíîâî ñúì ñâèêíàë êàòî ñòúïÿ íà ïåøåõîäíàòà , äà ìè äàâàò ïúò , â ñîôèÿ âúîáùå íå å òàêà-òàì äàæå íèêîé íå ñè èãðàå äà õîäè ïî ïåøåõîäíèòå.
îñíîâíî ñå ðàçïîçíàâàò òðè âèäà äæèãèòè /òîâà îò âèöà êîéòî çàâúðøâà "ùîòî èìà è äðóãè äæèãèòè"/ îòãîâîðíè çà äâèæåíèåòî â ñîôèÿ
1.÷è÷êîâöè ñ êîìïëåêñè - òå íå ñà èíòåðåñíè
2.êåëåøè ñ ãîëôîâå , íà êîèòî òàòêîâöèòå èì ñà ñå öåäèëè 2 - 3 áîíà "äà ñå ó÷àò äà êàðàò äåöàòà" - ðàíî èëè êúñíî ãè êàðàò â ñïåøíîòî ñ åäíè ìíîãî áúðçè áóñîâå, ùîòî ñà ñå íàó÷èëè äà êàðàò. ãîëôà ñå ðåìîíòèðà çà ñúîòâåòíàòà ñóìà è àéäå ïàê íàíîâî
3. ÿêè ìîìöè è ìóòðåñè ñúñ ñêúïè ãîëåìè ãðîìèëíèöè , íà êîèòî íå èì ïóêà íèòî çà ïåøåõîäöèòå , íèòî çà øîôüîðèòå , íèòî çà îñòàíàëèòå äæèãèòè.
çà äàëàâåðèòå òèïè÷íî ïî áúëãàðñêè, àìè êîéòî íå å âèæäàë êàê äæèï çà 60 000 åâðî ñå ïðåóñòðîéâà â áàíè÷àðêà èëè áóñ, íå å æèâÿë â áúëãàðèÿ.
êîïóâà ñå ñàìî â êåø åñòåñòâåíî , âúîáùå ãÚçàðèÿ.
äà íå âçåìå ñåãà íÿêîé ñîôèÿíåö äà ñå çàñåãíå , êàòî ñè îïðàâèòå áîêëóêà ïàê ùå ãîâîðèì

- Steev
- има известен опит
- Обратна връзка:
хм......
Аз да си призная съм страшно съгласен.
За да потвърдя ще дам следния пример.
Имам един съученик които не бях виждал отдавна.Не защото го нямало а защото не се вози в гратския транспорт.
-Тате,искам BMW M5 !!!!
-Готово сине утре го вземаме.
Същата картинка се повтаря няколко месеца по-късно защото бмв-то му писнало.А и не може брат му (опаааааа,верно забраих,и брат има.
) да си кара джипа,пък тои да седи на ниско.И хоп-джип и за него.
После доиде ред на мотора (Сузуки К3-около 14000лв),еи тъка,щото снега се стопи а гаджетата си падали по мотори.
Излязъл да кара,пъчнал го и машината естественно го изтръскала на пътя (120Kw=~164bHp).
отогава мотора не се кара,но се тръби навсякаде,че много го карал,и му стопил лагерите и сега е в ремонт.
Е,догодина може и хеликоптер да кара,щото личното му летище още може да не е готово ама,какво да се прави.
Само някъде ми убягва,защо след като 12години сме се гледали всеки ден,и аз се чудех докато съм в час,дали ще успея да отида на работа навреме,тои си клати краката (учителите са бедни хора 200лв ти е оценка по избор),все пак не се е променил грам.
Е,ще ми е интересно след 20-ина години,какво ще стане.
Не отричам,бая зор ще видят с брат си да пръснат всичко дето им е от родителите,ама...........не се знае.
За съжаление има стотици,а може би и хиляди подобни примери в България.
Тук,всеки(почти всеки) иска да види,а под черупката-няма значение.
И докато масово младите жени (ласкаво изказване,ама цензура да му е...а маи...ата) предпочитат цитирам:
-"Абе да ми дава пари да обикалям магазините и дискотеките,пък друго не ме интересува."
: Казано от едно дете на има-няма 16-ина години,нещата ще отиват все по-на зле.
Верно подобни черни статистики не ни радват много,но има хора които ще им е кеф,защото фигурират в същата статистика.Хора които не знаят от къде са парите-достатъчно е че ги има.
Може те да са сбъркани,а може и аз да не съм наред.
И тук се сещам за една приказка:
"Избиите баламите,и тарикатите сами ще измрат".
Макар и да не е много по темата,все пак намеква на нещо.
Е,не да хванем пушката и бои по паралиите.
Ама,докато има хора,които се възхищават на тези личности,и личностите ще ги има.
П.С>Гореописаното с двамата братя (по професия синове на баща си)е съвсем реална история.
'AC/DC Shoot To Thrill'.

За да потвърдя ще дам следния пример.
Имам един съученик които не бях виждал отдавна.Не защото го нямало а защото не се вози в гратския транспорт.
-Тате,искам BMW M5 !!!!
-Готово сине утре го вземаме.
Същата картинка се повтаря няколко месеца по-късно защото бмв-то му писнало.А и не може брат му (опаааааа,верно забраих,и брат има.

После доиде ред на мотора (Сузуки К3-около 14000лв),еи тъка,щото снега се стопи а гаджетата си падали по мотори.
Излязъл да кара,пъчнал го и машината естественно го изтръскала на пътя (120Kw=~164bHp).
отогава мотора не се кара,но се тръби навсякаде,че много го карал,и му стопил лагерите и сега е в ремонт.

Е,догодина може и хеликоптер да кара,щото личното му летище още може да не е готово ама,какво да се прави.
Само някъде ми убягва,защо след като 12години сме се гледали всеки ден,и аз се чудех докато съм в час,дали ще успея да отида на работа навреме,тои си клати краката (учителите са бедни хора 200лв ти е оценка по избор),все пак не се е променил грам.
Е,ще ми е интересно след 20-ина години,какво ще стане.
Не отричам,бая зор ще видят с брат си да пръснат всичко дето им е от родителите,ама...........не се знае.
За съжаление има стотици,а може би и хиляди подобни примери в България.
Тук,всеки(почти всеки) иска да види,а под черупката-няма значение.
И докато масово младите жени (ласкаво изказване,ама цензура да му е...а маи...ата) предпочитат цитирам:
-"Абе да ми дава пари да обикалям магазините и дискотеките,пък друго не ме интересува."
: Казано от едно дете на има-няма 16-ина години,нещата ще отиват все по-на зле.
Верно подобни черни статистики не ни радват много,но има хора които ще им е кеф,защото фигурират в същата статистика.Хора които не знаят от къде са парите-достатъчно е че ги има.
Може те да са сбъркани,а може и аз да не съм наред.
И тук се сещам за една приказка:
"Избиите баламите,и тарикатите сами ще измрат".
Макар и да не е много по темата,все пак намеква на нещо.
Е,не да хванем пушката и бои по паралиите.
Ама,докато има хора,които се възхищават на тези личности,и личностите ще ги има.
П.С>Гореописаното с двамата братя (по професия синове на баща си)е съвсем реална история.
'AC/DC Shoot To Thrill'.

Тази тема е доста дълга и може да се погледне от няколко страни.
Българите наистина са бедни,но не тези , които карат поршетата,а тези които си плащат честно данъците. Тези с поршетата ги карат , защото има кой да ги закриля - най-често политиците ни. Те взаимно се подкрепят и опазват своето имане.Те затъова са си все едни и същи на власт. А по въпроса за американците- бензина при тях наистина е евтин и то защото държавата им го прави такъв- та защо беше войната в Ирак нали за петрола. Това просто им е политиката - да владеят икономически и политически целият свят. А после друг ги бил нападнал и друг бил виновен. Най-лошото обаче е , че и нашите политици ни продавет за жълти стотинки , а ние продължаваме да мълчим. Е това е най-страшното.
Българите наистина са бедни,но не тези , които карат поршетата,а тези които си плащат честно данъците. Тези с поршетата ги карат , защото има кой да ги закриля - най-често политиците ни. Те взаимно се подкрепят и опазват своето имане.Те затъова са си все едни и същи на власт. А по въпроса за американците- бензина при тях наистина е евтин и то защото държавата им го прави такъв- та защо беше войната в Ирак нали за петрола. Това просто им е политиката - да владеят икономически и политически целият свят. А после друг ги бил нападнал и друг бил виновен. Най-лошото обаче е , че и нашите политици ни продавет за жълти стотинки , а ние продължаваме да мълчим. Е това е най-страшното.
Не съм имал възможност да бъда много пъти в София. Бил съм там на "Републикански съзтезания". Тук в Търговище КЕФ
. В 00:00ч като се брибирам няма никой по улицата, само на 2-3мин по едно такси. Винаги съм мислил, че големите градове не са за мен, и найстина май е така....
.
Според мен тук в България никой не си изкарва пари само с заплатата (в смисъл, работата която работи всеки ден), винаги (или почти винаги) има и някакъв друг приход, а от хоби, а от някоя усуга на съседа в твойта компетенция (не за друго ама да помогнеш и естествено вземаш някой друг лев).
П.С. Нещо май не е верен часовника на сайта. На някоя друга времева зона е. Аз пиша поста (примерно) в 02:00, а то пи го изкарва в 01:00......

Според мен тук в България никой не си изкарва пари само с заплатата (в смисъл, работата която работи всеки ден), винаги (или почти винаги) има и някакъв друг приход, а от хоби, а от някоя усуга на съседа в твойта компетенция (не за друго ама да помогнеш и естествено вземаш някой друг лев).
П.С. Нещо май не е верен часовника на сайта. На някоя друга времева зона е. Аз пиша поста (примерно) в 02:00, а то пи го изкарва в 01:00......
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ами свери си часовника тогава по този в сайта....Bojidar200 написа:

В профила си ако не си забелязал имаш опция от която да си избереш часовата зона в която се намираш....явно не си обърнал достатъчно внимание...