Знаех си аз че няма да я оставиш просто такаDaniel Petrov написа:Един човек работи по момента с отливането на преден рупор
Horn Project for Ether 5/6
-
gps
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Не, рупора са го мислили Кирил и Аспарух а човека е наш...
Дори и да не са сметнати нещата, тоя говорител свири ВСЯКАК, за разлика от всички останали.
За мен дилемата е ясна:
Или правя хорна с етери или изобщо не я правя...
И е крайно време някои завистилви хорица да си го НАБИЯТ в главата, че ако искат да слушат качествена музика, с ТОЗИ говорител става най добре!
Ето един коментар от един френд за това какво му е нужно на чoвек (в низходящ ред):
1. food
2. shelter
3. PAIR OF VERY LARGE SPEAKERS(horns)
Дори и да не са сметнати нещата, тоя говорител свири ВСЯКАК, за разлика от всички останали.
За мен дилемата е ясна:
Или правя хорна с етери или изобщо не я правя...
И е крайно време някои завистилви хорица да си го НАБИЯТ в главата, че ако искат да слушат качествена музика, с ТОЗИ говорител става най добре!
Ето един коментар от един френд за това какво му е нужно на чoвек (в низходящ ред):
1. food
2. shelter
3. PAIR OF VERY LARGE SPEAKERS(horns)
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Sylis
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Напълно потдържам твъгдението!!!Аз лично за вбъдеще съм запланувал хорна с Етер дължината най-малко 5 метра,по-малко тръпката я губя...Въпроса е доколко може да се направи най-голяма една хорна и кой ще е човека който ще има щастието да я слуша на синьо хапче или някаква друга стъклария мечта на повечето юзери във форума....Daniel Petrov написа:Или правя хорна с етери или изобщо не я правя...
Следващия ми проект е с Етери,няма начин просто.Като чух и видях способностите на този говорител дори и в 200 литра при Теодора (Freestate) останах със зяпнала уста доста време...
п.п
Това е верния път....остава да го последваме.Някой го направиха,направи го и ти...
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: