Аудио "Блитц"- ефект

Заключено
Съобщение
Автор
blazers

Аудио "Блитц"- ефект

#1 Мнение от blazers »

Съжелявам ако малко ви затрудня колеги.АМА...
Въпорас ми е ако си купя Аудио "Блитц"- ефект.Как мога мога да си го свържа към усилвател който е 2x400 вата,просто иам един свободен канал!Какво да си закупя за да си свържа ефекта към усилвателя,и без да сам увеличил много пак да свети силно,но и същевременно да не изгаря като увеличавам.Усилвателя е 8 ома

D.Kolev

#2 Мнение от D.Kolev »

úúúú Êîëåãà,
ñïîðåä âàñ çà êàêâî ñëóæè ìèêðîôîíà â ãîðåïîñî÷åíàòà îò âàñ ñõåìà, îçíà÷åí ñ áóêâè÷êàòà "Ì"
âÿðâàì ÷å ñúùî èç÷åòîõòå âñè÷êè êèðèëñêè çíàöè îáãðàæäàùè âúïðîñíàòà ñõåìà :P
àêî íå ñòå, ìîãà äà âè ÿ öèòèðàì ñ copy/paste :wink: :P

blazers

#3 Мнение от blazers »

С няколко думи свръзвам тая джаджа на мастято кадето седи микрофона и тря потегля така ли

Аватар
rumbarski
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от rumbarski »

Ако съм те разбрал правилно, ти питаш как до го свържеш към усилвателя, така ли е? Ако е така значи даже не си му прочел описанието, а там пише: "без да се налага да се използват кабели между него и уредбата." Т.е. в блица си има микрофон, който приема звуковите вълни и ги преобръща в ел.сигнал, който пък кара блица да святка.
Ако не съм те разбрал се извинявам! ;)

blazers

#5 Мнение от blazers »

rumbarski написа:Ако съм те разбрал правилно, ти питаш как до го свържеш към усилвателя, така ли е? Ако е така значи даже не си му прочел описанието, а там пише: "без да се налага да се използват кабели между него и уредбата." Т.е. в блица си има микрофон, който приема звуковите вълни и ги преобръща в ел.сигнал, който пък кара блица да святка.
Ако не съм те разбрал се извинявам! ;)
Разбрал си ме много правилно!Сега нека видя аз какво съм рабрал,след като си поръчам блица си го монтирам някаде,по мой избор и пъхам няква джаджа на мястото на микрофона и лампата започва да свети!Е така ли е

Аватар
rumbarski
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от rumbarski »

А бе човек, не че нещо...ама я вземи прочети описанието :!: Аз ако ти го кажа ти пак няма да ме разбереш. :( Не разбирам какво толкова сложно има? Пише си че в самия блиц има вграден микрофон! Даже ти го обясних по най-простия начин горе! Пречети си описанието :!:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Stefan Stefanov »

Утре трия!

Заключено

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”