CT EFFECT 80 with FRS 8
Някой ако ги е правил нека сподели за 2.1 система с subwoofer дали се съчетават добре? (Subwoofer Hertz ES 250D in 64l ventiled box)

Ти май не си прочел какво съм написал а ?Интересува ме в тая кутия за съчетание с отделен subwoofer.... Изчел съм всички проекти с този говорител за ТЛ и хорни...не си мисли че съм индианец.Не искам да правя ТЛ ,камоли хорна защото нямам достатъчно познания все още а и финанси... Тези говорители имат при това не малък но за сега ще ги ползвам с малки кутии подобни или като тези горе като "сателитки" към компютъра ...Demiurg написа:Абре човече, ако само бегло поразгледаш сайта, ще установиш, че хората правят неща, които или не се произвеждат, или купешкия им еквивалент струва "майка си и баща си". Тоест - хорни и ТЛ-ки.
Не знам кой би се занимавал да прави това което си показал, при положения че тоя говорител би дал повече от себе си в друга конструкция (из форума и Галерията - примери много...). А и киноманите (и ценители на хубавия съраунд) не биха сложили отзад това.

Crossblade написа:Не виждам какви финанси се изискват след като материала в повечето случаи си е доста малкоВремето което се изисква и "майсторлъка" са друго нещо.
Аз бих ти предложил да пробваш самтъй като тази конструкцийка си е доста .... лесна
и след един разкрой който например в Бриколаж да ти направят (въпреки че определено не са най добрите) всичко общо (без външния вид естествено) ще ти струва около 6-7 лева (не броя лепилото което е 2-3) и около час труд?

Не искам да се заяждам, съжалявам че си останал с това впечатление. Имам ТЛ с ФРС8 и нямам нужда от субууфер, така че се опитах да те насоча към друго акустично оформление.sony_87 написа: Ако не се заядете няма начин...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта