Браво пичове !
Евала най-вече на вас за почти непосилното (поради много фактори) начинание, чието начало е страхотно и евала на човека който го е взел. Дано повече хора си отворят очите(и дветеAudiomaster написа:Продаден е за 1200 лв.
Планове имаме, пазар да имаskip написа:Евала най-вече на вас за почти непосилното (поради много фактори) начинание, чието начало е страхотно и евала на човека който го е взел. Дано повече хора си отворят очите(и дветеAudiomaster написа:Продаден е за 1200 лв.![]()
)
Едно въпросче - След разработването на по-компактен вариант, някакви планове за следващ проект(прозвуча малко като интервю
обаче наистина ми е интересно
)
Поздрави![]()
Анатоли.
4x10mF на канал или това е общото за 2та канала...Audiomaster написа:4броя по 10 000 микрофарада на 100 V.Отделен грец за всеки канал.По два кондензатора на канал.
Повечето профи стъпала нямат и по 10 милифарада на канал, понякога даже е обща тази стойност за двата канала! Ако си отварял доста такива, ще го знаеш. А за кондензаторите е трудно наистина човек да се снабди с такива...Който търси - намира, е казал народа!SlowDead написа: 4x10mF на канал или това е общото за 2та канала...
Защото ако е така ми се струват много малко !
Аз също съм от Бургас бих искал да чуя подобно правено от вас стъпало .. аиде ако имате в наличност някое пиши на лично да ви посетя и да обмениме малко информация
И да те питам откаде ги намери тези кондензатори .. убих се да търся но немога да намеря на 100 волта 10милифарада
Наскоро ходих до краснодара там в новия магазин кадето продават проводник на грамаж и там срещнах един представител на вашата фирма и ми даде визитка... тогава човека ми каза че магазина в момента е в ремонт но след месец някъде щял да бъде готов и мога да заповядам.. е те минаха няколко месеца от тогава.. я кажи сега този човек да не би да си ти и магазина ви вече готов ли е , да доида да видя закакво става въпрос ..Audiomaster написа:Повечето профи стъпала нямат и по 10 милифарада на канал, понякога даже е обща тази стойност за двата канала! Ако си отварял доста такива, ще го знаеш. А за кондензаторите е трудно наистина човек да се снабди с такива...Който търси - намира, е казал народа!SlowDead написа: 4x10mF на канал или това е общото за 2та канала...
Защото ако е така ми се струват много малко !
Аз също съм от Бургас бих искал да чуя подобно правено от вас стъпало .. аиде ако имате в наличност някое пиши на лично да ви посетя и да обмениме малко информация
И да те питам откаде ги намери тези кондензатори .. убих се да търся но немога да намеря на 100 волта 10милифарада
Е, да, това са усилвателите на Поли, пък ние ползваме тороидите му, при него всичко е безупречно! Но не всеки се старае да слага по 40 милифарада като него, за съжаление...Ivan Rachev написа:Novac-бг профи амп - 40 000 микро на рамо
От конструктора на усилвателя: има един момент, в който многото кондензатори отежняват конструкцията. Според мен доста си прекалил с тези 80 000. Това, което съм избрал, е горе-долу оптимално. Ако исках по-голям коеф. на стабилизация щях да си проектирам стабилизирано захранване. В случая качеството е налице. И не случайно работя с тороиди на "NOVAK"....SlowDead написа: Наскоро ходих до краснодара там в новия магазин кадето продават проводник на грамаж и там срещнах един представител на вашата фирма и ми даде визитка... тогава човека ми каза че магазина в момента е в ремонт но след месец някъде щял да бъде готов и мога да заповядам.. е те минаха няколко месеца от тогава.. я кажи сега този човек да не би да си ти и магазина ви вече готов ли е , да доида да видя закакво става въпрос ..
бтв.. а що се отнася до кондензаторите .. ами незнам не съм отварял профи у-тел ....
По принцип че усилвателя ще искара мощност .. то е ясно .. и по 4700 микро да сложиш пак ще свири бая , но в случая вие говорите и за качество .... а при тези напрежения (+-95) волта ... консумацията е доста сериозна дори и на 8 ома и се изискват повече капацитети в захранването за да няма голям пад в напрежението ... така мисля аз поне .. не случаино моито стъпало е с тороид 1500 вата закупен от "PROSTAKA" и със по 80000микрофарада за 2та канала при +-60 волта .. и пак ми се иска да сложа още ...
има ли уеб саит кадето могат да се разгледат тези тороиди !?Audiomaster написа:От конструктора на усилвателя: има един момент, в който многото кондензатори отежняват конструкцията. Според мен доста си прекалил с тези 80 000. Това, което съм избрал, е горе-долу оптимално. Ако исках по-голям коеф. на стабилизация щях да си проектирам стабилизирано захранване. В случая качеството е налице. И не случайно работя с тороиди на "NOVAK"....SlowDead написа: Наскоро ходих до краснодара там в новия магазин кадето продават проводник на грамаж и там срещнах един представител на вашата фирма и ми даде визитка... тогава човека ми каза че магазина в момента е в ремонт но след месец някъде щял да бъде готов и мога да заповядам.. е те минаха няколко месеца от тогава.. я кажи сега този човек да не би да си ти и магазина ви вече готов ли е , да доида да видя закакво става въпрос ..
бтв.. а що се отнася до кондензаторите .. ами незнам не съм отварял профи у-тел ....
По принцип че усилвателя ще искара мощност .. то е ясно .. и по 4700 микро да сложиш пак ще свири бая , но в случая вие говорите и за качество .... а при тези напрежения (+-95) волта ... консумацията е доста сериозна дори и на 8 ома и се изискват повече капацитети в захранването за да няма голям пад в напрежението ... така мисля аз поне .. не случаино моито стъпало е с тороид 1500 вата закупен от "PROSTAKA" и със по 80000микрофарада за 2та канала при +-60 волта .. и пак ми се иска да сложа още ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта