Моята настояща система
- acceduzzo
- има известен опит

- Обратна връзка:
Моята настояща система
Това е системката в момента.Ампа е с 6Е5п и 6п45ц, купих го от Dragon Hi-Fi.По негов съвет съм сменил потенциометъра а за в бъдеще и някои кондензатори.Мощноста му е 2х7вт. на 4 ома.Тл-ите са 2х50вт., 49-20000хз, 8 ома и за съжаление 87дб.За в бъдеще предстои смяната им с нещо по чувствително.Поздрави на всички!
[ Извинявам се за лошото качество! 
- acceduzzo
- има известен опит

- Обратна връзка:
Ето и малко подобрение по системата ми.Широколентовия е FR13, който според мен се справя доста прилично с високите, но баса определено е от слабите му страни.Опитах се поне малко да му сваля fs със леко шкуркане на трептилката, обаче нямаше кой знае какъв ефект.Слушам ги вече една седмица и мога да кажа че въпреки недостатъците звукът им ми допада!Поздрави на всички

-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Я разкажи за тези. Много добре изглеждатacceduzzo написа:Ето и малко подобрение по системата ми.Широколентовия е FR13, който според мен се справя доста прилично с високите, но баса определено е от слабите му страни.Опитах се поне малко да му сваля fs със леко шкуркане на трептилката, обаче нямаше кой знае какъв ефект.Слушам ги вече една седмица и мога да кажа че въпреки недостатъците звукът им ми допада!Поздрави на всички![]()