Блек, много добра тема...
Аз отдавна апелирам за Истината, че Вселената е една Съвършенна система на взаимодействието на Любовта със всиичко в нея.
Хора, всичко около нас е по-живо отколкото си мислим. не може да мислимм за дървото и камъка като за "материал", а за животните като "храна" например. Музиката, както отбеляза Кирилов е носител на емоциите на човека. В тази връзка тя е енергия. Растенията все пак биха реагирали на човека и неговата Любов,(респективно на живата музика излизаща от душата на този човек)) от колкото на бездушни машини възпроизвеждащи музика ей така някъде си.
Едновремешните майстори на икони са постили и са се молили преди да рисуват дадена икона. Защо?..Т.е. съзнавали са, че рисувайки иконата, те я зареждат със своята положителна енергия а не като сегашните "творци".
Водата е страшна сила и в положителен и в отрицателен план. Зависи от човека насреща и. За това внимавайте.
Лично аз тези неща не ги подладгам на обсъждане. За мен са осъзнато битие...
Великата тайна на водата.
-
vijikey
Беаво много добър експеримент! Само искам да те попитам като им казваше на чашките "мразя те" и "благодаря" те бяха ли заедно или взимаше всяка и насаме и казваше съответните думи? Въпроса ми е свързан с това, че емоцията предадена на чаша 1 неминуемо ще бъде предадена и на чаша 2 след като са на 10 см разстояние и един вид експеримента се обезсмисля понеже чашките получават едни и същи емоции...
- Evelina Milusheva
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: