Не става въпрос за рязане на високитеastor написа:Битува мнение че последователно свързаното съпротивление реже от високите, но според мен е митологияgps написа:Освен това на мен не ми харесват резистори вързани последователно на вч драйвер

Модератор: Vanio
Не става въпрос за рязане на високитеastor написа:Битува мнение че последователно свързаното съпротивление реже от високите, но според мен е митологияgps написа:Освен това на мен не ми харесват резистори вързани последователно на вч драйвер
Хвърли едно око тукastor написа:Битува мнение че последователно свързаното съпротивление реже от високите, но според мен е митологияgps написа:Освен това на мен не ми харесват резистори вързани последователно на вч драйвер
И правилно ще реши!Виж какво пише най-горе под логото на форума!Нямаш си представа колко усилия сме положили да се създаде един друг форум ("алтернативен"FrontLoad написа:Да точно това постигнахте с вашата "помощ" - направихте го разногледgps написа:Обаче ние тук докато си обсъждаме той загуби интересза нула време и той ще реши: "..таз работа още не е за мене.."
Това ще се направя че не съм го прочелgps написа:обърне внимание на Q- то на филтъра...опс изтървах нещо
?БУбиньор-това човек който се занимава с буби ли еFrontLoad написа:Да точно това е проблема , взел е един готов филтър... да си DIY-ър не означава да си дърводелец или бубиньорправил филтър по книгата на Попяневкакто и да е той юзъра така или иначе избяга.
Абе то ако беше взел готов филтър все пак 10-тина лв беше май но както и да е трябва да движим хай-енд-аjordannedev написа:ето конкретна схема
кажете сега какво да променя за да заработи както трябва
P.S
OBERTON предлагат универсален филтър за ВЧ им говорители и го използват в двулентовите им ОТ
схемата е като горепосочената като индуктивността е само под въпрос доколкото си спомням кондензаторите и лампите са съштите
А според мен не е! Освен ако не е безиндуктивен резистор, индуктивните при всички случаи режат най-високите и аз ясно го чувам...astor написа: Битува мнение че последователно свързаното съпротивление реже от високите, но според мен е митология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта