Добра ли е тази комбинация
-
blazers
Добра ли е тази комбинация
Искам да си купя два комплекта говорители от ето този сайт http://www.ljclub.net/ комплекта се намира в "високоговорители"-"компоненти" интересува ме ето този комплект Boschmann 103CTi ако си поръчам един комплект и отида при някой дърводелец който да ми изработи кутии,и следователно след като имам кутиите да ги монтирам интересува ме дали ще свири добре и колко литрови кутии ми трябват защото смятам един комлект от-два баса ,
две стреди, две пищялки, два трилентови филтъра и две 10" решетки,да го монтирам в една кутия!Е става ли като комбинация!Бързам да добавя че ще ги пускам колоните в вкъщи а не в кола
две стреди, две пищялки, два трилентови филтъра и две 10" решетки,да го монтирам в една кутия!Е става ли като комбинация!Бързам да добавя че ще ги пускам колоните в вкъщи а не в кола
-
Anatoli Angelov
- има известен опит

- Обратна връзка:
-
Rado Penev
- има опит

- Обратна връзка:
Re: Добра ли е тази комбинация
За да се досетиш да го ползваш...blazers написа:това за какво ми е
Има много подобни проекти постнати във форума...Препоръчвам ти първо да прочетеш темата `Минимум параметри за, необходими за проектиране на озвучително тяло`.
-
blazers
-
blazers
- Tokio
- има известен опит

- Обратна връзка:
Пак не си разбрал.... хората ти казаха да вземеш да прочетеш и да прецениш сам кое как се прави. Едва тогава ако не разбираш нещо да питаш.blazers написа:зна4и не ства комбинацията,това ли да разбирамTokio написа:Ами чакай, щом си нямаш друга работаblazers написа:Благодаря,ще 4акам![]()
Ти май трудно схващаш какво ти казват хората?