За среброто ...

Съобщение
Автор
Аватар
KOKO1
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

>>>>

#16 Мнение от KOKO1 »

Има един такъв ...четох и някои неща в AUDIOQUEST -Cable Design - " Theory , Versus , Empirical Reality - 1993 g.
Ще се опитам да преведа някоя статия ...
А , за пробата - можем да я направим , ама на моята система май няма да се долови разликата ( ако има , де ) ... :P :P

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от oceanman »

Имам интерконектор на QED-Qnect 2...Бях се изръсил 46 $ навремето...И никога не ми е харесвал...Много рязък и плосък...Та взех от "Intertehnik" 1.4 метра(за 2-та)и с не малка доза скептичност,взех качествени конектори също от там...И ... какво бе очудването ми като го пуснах...Получи се стегнатостта на фирмения,но с по-голяма динамика,по-плътен бас и изразителни високи и среди,но без загуба на баланс...Излезе ми около 35 лева...наистина има смисъл някои неща да се правят...Дори съм сигурен,че сребърния им за колони ще отстъпва съвсем малко на моя C122 Van den Hul...

Аватар
KOKO1
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

ето

#18 Мнение от KOKO1 »

Eто един глас в моя полза.. :D :D :D Мерси !

Относно снимките на твойте колонки - пусни още някоя - догаждаш ги на външен вид ( не съм ги слушал ) а това хич не е малко ! :wink:

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от oceanman »

Оооо ще пусна...но няма ли да стана нахален...Мноого са...А някои са ги слушали...в незавършен вид...

Аватар
KOKO1
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от KOKO1 »

oceanman

Намя опастност да станеш нахален , точно обратното - ще е много мило от твоя страна ако постваш от време на време по някоя снимка...

( към kirilov ) Може да се помисли за една ГАЛЕРИЯ , където всеки ( който иска ) може да слага свои снимки .

Скоро и аз мисля да се включа със свой снимки , ама трябва да направя нещо което е
за пред хора. :oops:

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Напълно ЗА!!!

#21 Мнение от Kiril Kirilov »

Обаче хайде някой да се цани за галерист?
(да администрира галерията...)

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от oceanman »

Предложението е добро...Но на Кирилов и сега не му е лесно. Доста го претрупваме...Та нека да е от време на време...

AdsBot [Google]

za kabelite

#23 Мнение от AdsBot [Google] »

e az pak izpolzvam mnogo srebro i ima efekt. pravih mnogo varianti i sege sam na srebarni interconects i posrebrena med+teflon opleteno (mazoli mi izliazoha ot pletene...). mnogo ot vatreshnite vrazki sa mi srebarni i posrebrena med/teflon (srebro v nulite na capovete naprimer).
Ima razlika i ne se obiasniava samo s omove, vseki material ima razlichna rezonansna chestota (ei satva ne praviat sax ot zheliazo a ot mesing i srebro). Zvuch po dobre, a okisa na srebroto ima mnogo nisko saprot. za razlika ot drugite okisi (onia s boilera e mnogo prav). Tai che tuk ide rech i za dalgotrainost, ei za tui karam sas srebarenm pripoi. Za platkata ne sam probval, no ne viarvam da e chuvaemo...
Za bobinite si prav - az minavam na active i maham toz problem.

AdsBot [Google]

çà ñðåáúðíèòå êàáåëè

#24 Мнение от AdsBot [Google] »

Çäðàâåèòå, òåìàòà çà ñðåáúðíèòå êàáåëè ìå çàèíòðèãóâà. Ìîãà äà ïîìîãíà ñ èçðàáîòêàòà íà òàêúâ çà îïèò - ïèøåòå çà êàêâè ïàðàìåòðè ñòàâà äóìà, êîëêî æèëà, êàêâà äåáåëèíà, äúëæèíà è ò.í.

Аватар
nik
чете
Обратна връзка:

#25 Мнение от nik »

Мога да се включа с интерконекти, тройки от дебело сребро 99.999, изолирани с тефлон и с читави накрайници.

:idea: Най-добре е да направим тестове на по-благозвучна система!

Аватар
nik
чете
Обратна връзка:

Re: Напълно ЗА!!!

#26 Мнение от nik »

kirilov написа:Обаче хайде някой да се цани за галерист?
(да администрира галерията...)
Пиши ме доброволец :D

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#27 Мнение от oceanman »

Ако има галеристи..няма проблем...Снимки има бол...

Публикувай отговор

Обратно към “Полупроводникови усилватели”