Системата на LuPuS (Алекс)

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

Системата на LuPuS (Алекс)

#1 Мнение от LuPuS »

С гордост ви показвам най-накрая завършените ми TL-и с Visaton говорители:)
Огромно благодаря на Widowmaker за изработката на телата и на Владо Dgd за прекрасния финиш на колоните... ;)

Изображение

Изображение

няма да показвам на какво ги слушам в момента, че ще ми се смеете;) Едно стааааро но лачено sony което предстои да се замени с един gainclone:) а защо не и death of gain clone:)))
За звука няма смисъл да говоря... от толкова малък говорител в каквото и да е тяло с изкл. на TL такъв бас не съм чувал... има сцена която ще се отвори още повече с адекватен усилвател но това после... FRS-ите се справят прекрасно като изключим някои рядки дразнещи пикове в високите среди, аз нямам проблем поне с това:)
Догодина хорни:)))))))

за сравнение:)
преди Владо
Изображение

след Владо:)
Изображение

и преди и след Владо обаче продължават да си свирят толкова добре:)
Заслугата е на Даниел:))))))
Откакто ги вдигнах на шпайкове... нямам думи за каква промяна става въпрос.. баса стана пространствен, ползвам ги и за филми... даже мислих да си правя или купя съб за кино... вече не искам:)
Не един човек се рови из стаята за скрит съб:)) E не го намери:)))
Последно промяна от LuPuS на Съб Юли 22, 2006 6:08 pm, променено общо 2 пъти.
Veni Vini Vuci!

gps

#2 Мнение от gps »

Изглеждат перфектно и съм сигурен че свирят и също перфектно!Финиша е направо трепач! Даа ...а един мой "приятел" искаше да дава уроци на Владо .....как се работело с фурнир 8O :wink:

MiTk0__

#3 Мнение от MiTk0__ »

Поздравления за новите колони :wink:
На вид са просто прекрасни,няма смисъл да коментирам :lol:

Да си ги слушаш с кеф :lol:

piskunina

#5 Мнение от piskunina »

Може ли да споделиш Каква им е цената общо,за всичко.И с колко мощен усилвател ги храниш защото съм се насочил към нещо подобно да си правя сметката... Ако искаш на ЛС..

LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от LuPuS »

@CHE:Мнението е изтрито. ПИШИ НА КИРИЛИЦА.

пиша, пиша:) По-кротко де:)
Последно промяна от LuPuS на Пон Юли 24, 2006 2:59 pm, променено общо 1 път.
Veni Vini Vuci!

Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Sasho Tashov »

За всички несведующи ще напиша малко данни за колоните и евентуалния подходящ усилвател:

ТЛ-ите са проект и изпълнение на Даниел Петров, правил ги е специално като колони за друг негов проект - DoGC DC.

Цената на чифт такива колони с такъв финиш е 650 лева.
Цената на усилвателя е 550 лева, за него подробно е написано в раздел продажби.
Двете неща в комплект излизат със 100 лева по евтини - цената на комплекта е 1100 лева.
Пикове в баси, среди и високи колоните НЯМАТ, слушал съм ги, по скоро проблема е в евентуално несъответствие на усилвателя.
ФРС8 НЯМА неравномерности, говорим за стандартен ФРС 8, не за ФРС 8М, има ушевадна разлика между двата.
Среза е на 300 херца и е изпълнен със серийно свързани филтри от първи ред.

LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от LuPuS »

Съжелявам за мнението по-горе което беше на лат. бях на гости и нямаше кирилица на PC-to, за цени незнам защо говориме при положение, че не съм упълномощен нито от Даниел нито от Владо да говоря за тях... всеки си има индивидуални изисквания, така и аз в моя случай цената беше различна но това няма да го коментирам.
И не на последно място FRS-а има пикове, още не съм оглушал достатъчно за да ги пропусна, това го знаят много хора незнам защо се говори противното в случая.
Пак мерси на Владо и Даниел за добре свършената работа, не съжелявам и за една стотинка от това което съм платил за тези две бебчета!
Veni Vini Vuci!

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Daniel Petrov »

LuPuS написа: И не на последно място FRS-а има пикове, още не съм оглушал достатъчно за да ги пропусна, това го знаят много хора незнам защо се говори противното в случая.
Да, има, ама не и тоя, който слушаш ти.
Първоначалния замисъл беше да е с ФРС8М, впоследствие до версия М в твоите колони изобщо не се стигна.
Ако още не си разбрал в ТВОИТЕ КОЛОНИ НЯМА ФРС8М, а има ФРС8
Да, чел си за някакви пикове, ама не си разбрал за кои говорители се говори... :P :P :P
От тоя, който е при тебе по гладък надали има - можеш да му погледнеш данните в сайта на визатон, както и да ги измериш собственоръчно, ако разполагаш с нужната апаратура.

Говори се за пикове, верно е, много се изговори в тоя форум, ама за
този говорител.
Ей го де е:
Изображение
Ей му къде е и АЧ Х-ка:
Изображение

Докато този е съвсем друга работа.
Ей го де е на картинка, прави впечатление, че му е по малък магнита, и то наистина е така:
Изображение

И АЧ Х-ка му е съвсем друга, ако забелязваш, неравномерността е доста по малка:
Изображение
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

AdsBot [Google]

#10 Мнение от AdsBot [Google] »

Ïîíÿêîãà íÿêîé íåùà íå ïîäëåæàò íà êîìåíòàð ,êàêòî â ñëó÷àÿ.Áðàâî è îò ìåí íà öåëèÿ åêèï íàïðàâèë òåçè ÒË. :smt038

jaredharet

#11 Мнение от jaredharet »

А да попитам басовият говорител какъв е?

LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от LuPuS »

Veni Vini Vuci!

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”