Една молба към притежателите на ТЛ и хорни ?

Съобщение
Автор
McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

Една молба към притежателите на ТЛ и хорни ?

#1 Мнение от McBright »

Хора моля ви, ако някой има възможност, желание и време, нека ми отдели 20-30 мин (или колкото той каже), много искам да послушам епичните хорни с Етер.

Същата молба имам и към хора които имат ТЛ с БГ20 или ТВМ АРН 226/07.

Към ГПС пък имам молба да чуя ТЛ-а с ТВМ и БГ13ката.

Не пиша на ЛС, тъй като не зная всички които имат Етери и другите двечки сладурчета съотвено с БГ20 и ТВМ-а.

Просто вече ми писва тотално да се лутам и ми се ще да разбера какво е то това истинският звук (при етерите) и баса в ТЛ/хорна.
Не за друго, ами поради това че винаги съм слушал боклуци, изключае сегашните колони, които може да се каже евентуално че са в началото на средният клас, много искам да ги сравня (сегашните колони) с други нормални колони, тъй като все имам чувството че нещо не им е както трябва.

Бих се радавл и ако някой има БЕТА 50 и тях да чуя.

Благодаря много !

Надявам се не съм прекалено нахален, но пиша темата тъй като повече хора ще я видят и евентуално имам по-голям шанс да се докосна/чуя това което ми се ще, т.е. хубава система.

Ииии последно и някой съгласен да чуя ФРС-чета как свирят при него.

Естествено за допусналите ме ще има бира в прилични количества :D

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Една молба към притежателите на ТЛ и хорни ?

#2 Мнение от Nanko Rusev »

Има хора които винаги канят :wink: не знам как си в София и още не си ги намерил, още повече че си във форума отдавна

piskunina

#3 Мнение от piskunina »

Аз съм от Пловдив както и го пише под Аватара,имам същото желание ако има някой с БГ20 в ТЛ добре направен да ме покани да чуя да се зарибя... Ще има почерпка няма проблем само с четене мисля,че не става
Приемаме с McBright Покани всякакви :lol: На ЛС ако искате..

MAX

#4 Мнение от MAX »

Вчера слушах бета 50 с тях си напрво златното шаранче гражданин на матрицата свирят замазано:D разубедих един авер да не взема данни ,взема си слушалки AKG k601 звук който гали,това което с купешки колони не може и да си го помислиш JBL,infinity и други подобни...........как аз с 13см басче вадя по приятен бас и дълбок от посочените бета ,магия. :wink: Относно хорните и аз съм фен ще ми се да ги чуя :roll:

MillaM-Sofia

#5 Мнение от MillaM-Sofia »

Повечето доайени от BG Audio Team са прочути с изключителното си гостоприемство :D На драго сърце ще Ви отворят очите/ушите :smt020 Сега просто не знам защо си мълчат още и на къде са зачезнали.
Всъщност мисля, че се досещам къде са. :wink:

gps

#6 Мнение от gps »

ТЛ с ТВМ 226 07 и BG13 е в племенника ми в Ямбол ,а другия проблем е че май вече BG13 няма ,поне в сайта на Визатон вече не ги виждам и ако някой реши да прави този проект ще трябва да ползва друг драйвер.

Аватар
Dgd
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Dgd »

Имате покана от мен! Само преди това се обадете за уговорка-тел 0886 67 67 68 Владо.

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от McBright »

@ГПС, е жалко, много ми се искаше да чуя това жавотно как звучи.

gps

#9 Мнение от gps »

McBright написа:@ГПС, е жалко, много ми се искаше да чуя това жавотно как звучи.
А , добре звучи :wink: най-вече е съобразено с изискванията на ползвателя :wink: По-интересен е ТЛ проекта с този говорител -ако можеш чуй го при някой!

piskunina

#10 Мнение от piskunina »

Някой аудиофил от пловдив който раполага с хорна или добра ТЛ -ка много съм навит да чуя бг20..... И пари ще дам ако трябва София за момента ми идва далечно,ако имам път натам задължително ще ида при някой Каквото и да става.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Nanko Rusev »

piskunina написа:Някой аудиофил от пловдив който раполага с хорна или добра ТЛ -ка много съм навит да чуя бг20..... И пари ще дам ако трябва София за момента ми идва далечно,ако имам път натам задължително ще ида при някой Каквото и да става.
Щом си много навит да го чуеш, че чак и пари ще даваш - steadygroup.com и пазарувай. После го вкарай в TL

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от McBright »

Големи благодарности на Владо (DGD) за това, че беше мой домакин на първото ми слушане на музика ... :oops:

Вируса прихванат, мисията изпълнена ... В подписа е отбелязано. От тук на сетне се почва да се кроят планове за това как да се намерят 3-4 хиляди, че някой да ми направи всичко, а аз да си го слушкам. Не за друго, ми щото такова животно като на Владо, и на сън не мога да го направя ... Единственото ми спасение е "default" констукцията и естествено да ме одобрят като проимам парите, за закупуване на Етер.

Teodora Todorova

#13 Мнение от Teodora Todorova »

И моята покана я' имаш, но точно сега съм ултра бизи и нямам време за гости. :(
А по принцип е крайно време да се организираме за една хай-фи среща на форума!

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от McBright »

free, много благодаря за поканата, остави едно телефонче на ЛС/ПМ да се обадя, след 2-3 дни, че вярно BGAUDIO TEAM илязохте толкова любезни с тези покани, че ще си слушам 1 седмица за напред :D
за което естествено МНОГО БЛАГОДАРЯ на всички Ви !
Само онова което те накара да трепнеш, то засужава да бъде наречено хубаво !

Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от Martin Krumov »

Аз започнах да съжелявам, че през седмицата съм на работа и не мога да ви участвам в обиколката :( Щеше ми се и аз да си отпуша ушите!

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”