То и този може да си го сложиш в джоба, ама преди това трябва да извадиш лампите. Размерите му са:
ширина 19см, дълбочина 12см, височина с лампите 13см, височина на кутията 2,5см. Помества се спокойно в един средностатистически джоб
an1id написа:Браво браво , отново безкомпромисно изпълнение .
Адмирации и метани доземи
btw, само да попитам, този куплунг за компорт на компютър за захранването ли е? и ако е не идва ли малко слаб за тези напрежения ?
Не идва слаб - изпитано е! Както по ток, така и по напрежение!
Идеален е тогава за тази функция. Аз премислях как да осъществя връзката със захранването и ми мина през ума за него(компорта) но се усъмних заради малките изводи. Предстои ми ново шаси на синьото хапче тъй като е още на експерименталния гетинакс и ми се иска да го сложа в хубава къщичка
Понеже аз виждам за първи тът така реализирана връзка ,надявам се че няма да имаш противоречия ако изполвам идеята ти ?
an1id написа:Браво браво , отново безкомпромисно изпълнение .
Адмирации и метани доземи
btw, само да попитам, този куплунг за компорт на компютър за захранването ли е? и ако е не идва ли малко слаб за тези напрежения ?
Не идва слаб - изпитано е! Както по ток, така и по напрежение!
Идеален е тогава за тази функция. Аз премислях как да осъществя връзката със захранването и ми мина през ума за него(компорта) но се усъмних заради малките изводи. Предстои ми ново шаси на синьото хапче тъй като е още на експерименталния гетинакс и ми се иска да го сложа в хубава къщичка
Понеже аз виждам за първи тът така реализирана връзка ,надявам се че няма да имаш противоречия ако изполвам идеята ти ?