HELP ME
HELP ME
Privet.Imam 1 problem-dnes si zeh edni kolkonki qki.Kazaha mi che sa Pioneer ama kato gi otvorih i gledam da govoritelq-"Petrohan Belogradchishki Sound,inc",Bulgaria.E tva ako ne e gavra.Hodih da go vrushtam ama mi vikat che sum nqmal pravo da go otvarrqm i da go bazikam.Po princip izpolzvah parna otverka turbo dizel i ne znam dali ne sum povredil rezbata-inache ne vijdam prichina da ne mi go smenqt.Tq onaq mi vika che "PBS,INC",BG durjali pravata za pioneer v bg.Nqkoi da znae nesho po toq vupros.
I az i vikam O PEPIIIIIIIIIII ma ti koi shi lajish ma patka i tq mi vika "ako nevqrvash proveri otidi vav selo Petrohan i vij supermoderniq zavod na "PBS"Tam moje da vi gi smenqt s po-nov model "Parna iutiq Electro Sound Deluxe""
Sq da i vqrvam li ili ne ???
I az i vikam O PEPIIIIIIIIIII ma ti koi shi lajish ma patka i tq mi vika "ako nevqrvash proveri otidi vav selo Petrohan i vij supermoderniq zavod na "PBS"Tam moje da vi gi smenqt s po-nov model "Parna iutiq Electro Sound Deluxe""
Sq da i vqrvam li ili ne ???
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Поддържам на 100%.3aropka написа:Дайте да забраним на нерегистрирани да пишат по форума, а?
Много дразнеща провокация, наистина.
Парна отверка ... ейй, въздуха не е пара, пич, парата е агрег.съст.на водата .. те, някои и на ъглошлифовъчната машина викат 'ракета', ама не лети ... най-много някой откъснат пръст.
А да, и не се жалвай, че някой се е отнесъл лошо с тебе - точно преди 10 мин. отговорих на въпрос подобен на твоя, дадох му линкове, цени, но човека не се беше изцепил като тебе.
Поздрави,
Теодор

- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
да и нека банват такива да се научат да пишат на бг а и по вапроса му се пак да кажа за нищо на света не отваряй колоната като е в гаранция защото не може да я върнеш а и ти луд ли си ве нормално е говорителите да не са пионеер и ако бяха истински оригинален хубав качествен пионеер малко хора щяха да могат да си го позволят
Çàùî ãî íàõîêàõòå ÷îâåêà, âÿðíî, ÷å å ïèñàë ìàëêî ãëóïîñòè, íî íàëè çà òîâà ñè èìà àäìèíèñòðàòîð. Ïðåäè äà ðåøèòå äà íå äîïóñêàòå âúíøíè õîðà âúâ ôîðóìà ïî äîáðå îïðàâåòå ïðîáëåìà ñ ðåãèñòðàöèÿòà. Ïîíå 5 ïúòè ñå îïèòâàõ äà ñå ðåãèñòðèðàì, íî ïàðîëà òàêà è íå ïîëó÷èõ, îïèòàõ è ñúñ çàáðàâåíà ïàðîëà (çàùîòî èìà âå÷å ïîòðåáèòåë ñ òîçè ìåéë), ïàê íèùî.
Àêî íÿêîé ñå òðîãíå îò òîâà ìåéëúò ìè å dfm@mail.bg, ïîòðåìèòåëñêîòî èìå mitkom.
Àêî íÿêîé ñå òðîãíå îò òîâà ìåéëúò ìè å dfm@mail.bg, ïîòðåìèòåëñêîòî èìå mitkom.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Registration!
Проблема ти е точно в твойта поща. @mail.bg досега няма успешна регистрация от този сървър, а имаме над 400 успешни регистрации. Както и Прогресор писа за пощата до Уидоумейкъра от Чехите ТВМ, тя също не му беше пристигната. Явно проблема е техен. Опитай регистрация с друга поща и ще мине.