Първо oceanman, благодаря за поста по-горе....
С риск да бъда "оплют" от доста хора ще споделя и моето мнение по този въпрос точно, конкретно и ясно.
...
Относно лого върху
продуктите които произвеждаме...
...
Горното изречение говори само по себе си...
...
Лично аз съм ПРОТИВ поставянето на логото BGAUDIO или нещо подобно на (сега не пиша продукт) усилвателя, колоните или каквото и да е било направено (а не произведено

) от мен. Естествено, че в направата са обединени не само моито усилия ами и на приятелите от този форум. Както се казва "сам човек - само за тоалетната" На мен ми е достатъчно едно благодаря за нещо казано или направено от мен, което е помогнало на някой...
Ами то по пътя на тази логика защо не кръстихме форума
www.bgaudio.com вместо .org - цитирам "защото така хората ще си мислят, че това е комерсиален сайт" ... АВЕ ХОРА... ами нали с това лого точно това ще постигнем ама с много по-голямо излагане ще го направим ... както се казва "по Български" ц..ц...ц...
Оставете тези глупости с тези щампи и лога и т.н. ...
Правете си DIY нещицата , дайте да си помагаме и да обсъждаме успехите и провалите. Нали точно за това е този форум - ХОБИ ориентиран. Ако някой от хората който ми е помогнал, и държи бих сложил неговото лично лого на направеното от мен, но без няк'ви унифицирани лога...
Естествено изключение ще направя в случая със усилвателя ми ... Нищо, че имам малки нововъведения в DoZ-a, но нека да се знае че това е (за който разбира и е чувал) Class A усилвател и не е измислен от мен, и аз със гордост признавам (не е кой знае какво за повечето от вас но) че съм успял да копирам схемата и тя е тръгнала така както по принцип трябва да върви...
Ако нямате тема за размисли насочете се към по-стойностната, която си заслужава да се обсъжда - тази относно музиката за която сме всички тук... а не няк'ви лога...
Айде със здраве...!
Ники