Мъча се да събера един приличен SE power amplifier klass A 5W ама нещо не ми идват схеми на акъла

Visaton написа:Здравейте
Мъча се да събера един приличен SE power amplifier klass A 5W ама нещо не ми идват схеми на акъланякой може ли да ми даде такава схемичка ама с биполярни и максимално малко елементи
Любимите стъпала на всички музиканти в Монтана и околието. И аз съм имал такова, но няма да коментирам то е ясно как свириGoro написа:По-точно в Монтана произвеждаха, мощни двутактни крайни стъпала с високоволтов трансформаторен изход за жичната радиофокация.
За какво си говориме просто... Във нашият район им викаме на тея стъпала Б60-ткиRFT написа:Извинявам се за спама но като се заговорихте за у-ли ето един правен във въпросния Милин Камък Враца
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=455161
BC+C как искате да свири това нещоmafia_1987 написа:Любимите стъпала на всички музиканти в Монтана и околието. И аз съм имал такова, но няма да коментирам то е ясно как свириGoro написа:По-точно в Монтана произвеждаха, мощни двутактни крайни стъпала с високоволтов трансформаторен изход за жичната радиофокация.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта