Конкурс за название
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
И какво му е лошото на 'уизър' (whizzer)?
Колкото и да се опъвате, чуждоезичната терминология си е навлязла и навлиза навсякъде, където няма адекватен български термин. Мембрана да не би да е българска дума ??
Това е абсолютно безсмислено начинание - да се търси /пригажда/ българска дума за нещо, което не е измислено в България, особено за високочест.конус. Чудно ми е каква е същинската цел на цялата тази тема?
Ами че половината от нас не могат да се изразяват и да пишат правилно. И на какво отгоре ще ковем нова дума?
Инкя, финка, присад, свистач :) - дори и да изберете някоя от тези думи с гласуване :) - там ще си и остане. Нека живота покаже каква дума ще се утвърди.
Колкото и да се опъвате, чуждоезичната терминология си е навлязла и навлиза навсякъде, където няма адекватен български термин. Мембрана да не би да е българска дума ??
Това е абсолютно безсмислено начинание - да се търси /пригажда/ българска дума за нещо, което не е измислено в България, особено за високочест.конус. Чудно ми е каква е същинската цел на цялата тази тема?
Ами че половината от нас не могат да се изразяват и да пишат правилно. И на какво отгоре ще ковем нова дума?
Инкя, финка, присад, свистач :) - дори и да изберете някоя от тези думи с гласуване :) - там ще си и остане. Нека живота покаже каква дума ще се утвърди.

- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Имаше една известна детска група от родния ми град казваше се "СРЕБЪРНИ ЗВЪНЧЕТА" много добре и благозвучно ми звучи ...
Аз предлагам наименуванието "звънче"
Аз предлагам наименуванието "звънче"
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!