Ето и моето сътворение...но не и последното!

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
unufrinio

Ето и моето сътворение...но не и последното!

#1 Мнение от unufrinio »

Изкуших се и аз.Усилвателя ми е по схема на QUAD405-модната по начина на Daniel Petrov, също и още 2 усилвателя за център-с TDA7294(40w) и за съраунд с TDA1554(2x20w).Еквалайзера е руски Феникс.За плейер си ползвам уредбата AIWA и компа разбира се.DVD'то само хваща прах...рядко се използва.Тонколинте за сараунд и център са купени - марка HiSound - като качество-естествено подобаващо лошо-но малко съм ги моднал с филтърчета и други високочестотни говорители...задоволително,но не и превъзходно.Големите ми колони са по мой усмотрения...сменях 3 вида говорители-и сега са с Boschmann V-830XY за средночестотни ползвам от българските 10 ватови със затворен обем,високите също са българските 20 ватови(понеже не им знам моделите).
Скоро ще се прави обаче голямо подменяне...само да му дойде времето...
А и сега разположението ми е по-късата стена...но нямам с какво да направя снимки-затова използвам малко стари.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Важното е че нищо не е за последно.... :lol: :roll:

unufrinio

#2 Мнение от unufrinio »

Май нещо не се справих с постването на снимките... ето адреса на целия албум:
http://snimka.bg/album.php?album_id=35372

Svetoslav Kalqshev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Svetoslav Kalqshev »

Добре-е! :D Гледай този еквалайзер час по-скоро да го изхвърлиш!!! Доста дълбоки корекции ползваш :(

poseydon
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от poseydon »

Май само на мен не ми се отваря въпросния сайт snimka.bg Толкова ли е сложно да качиш снимките в www.imageshack.us или друг подобен сайт...

shemet

#5 Мнение от shemet »

sveto написа:Добре-е! :D Гледай този еквалайзер час по-скоро да го изхвърлиш!!! Доста дълбоки корекции ползваш :(
Мисля че в случая му е необходим защото въпросната система АЙВА и аз я имам... знам как "свири", звука и е меко казано трагичен... без да споменавам че оптиката замина още докато беше нова, смених 3 оптики които изкараха по месец и се отказах, сега събира прах..

Но каквито и корекции да използваш няма оправия, вземи си хубав CD player ;)

unufrinio

#6 Мнение от unufrinio »

Абе то е ясно че ще се сменя всичко...
А айвичката-първата оптика изкара доста-около 5 г. със доста донастройки де :) след това попаднах на една фалшива оптика-която изкара няма и месец,но си я върнах и си взех по-хубава,с която съм от 2 г. и няма проблеми.А изхода го взимам директно от платката на оптиката-иначе много се размазва и орязва.

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”