ЗДравейте.....
Трябва ми методика за изчисляване на ниско честотни филтри.Ако някой разполага с такава ще съм много благодарен ако я споделите
duron_rulezzz@abv.bg
Методика за изчисляване на НЧФ
- sparky
- има опит

- Обратна връзка:
Значи, първо въпроса ти е много общ, второ по всичко личи не не си си вложил грам усилие да попрочетеш тук-там за какво става въпрос. След като си тръгнал ТИ да правиш нещо, е редно по-голямата част от усилията да ги положиш ТИ.
Има активни и пасивни филтри. Отделно от всеки има сума разновидности. Отделно има огромно значение къде по пътя на сигнала ще ги ползваш и каква е целта на мероприятието. Литература по въпроса в internet има бол. Дай си малко зор и ще се справиш сам. Пък след това ако имаш конкретен въпрос-питай.
Има активни и пасивни филтри. Отделно от всеки има сума разновидности. Отделно има огромно значение къде по пътя на сигнала ще ги ползваш и каква е целта на мероприятието. Литература по въпроса в internet има бол. Дай си малко зор и ще се справиш сам. Пък след това ако имаш конкретен въпрос-питай.
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.
-
krasipet
Re: Методика за изчисляване на НЧФ
Провери си пощатаDuron_rulezzz написа:ЗДравейте.....
Трябва ми методика за изчисляване на ниско честотни филтри.Ако някой разполага с такава ще съм много благодарен ако я споделите
duron_rulezzz@abv.bg
а за другите...
http://bgaudio.org/images/upload/Z-FilterS.rar