шефче искаш ли да ти кажа данните на трафа и като направиш хапчето да го сравним как свири с хапче с траф на EtherAudiokrasy написа:И аз питах преди, но единственя отговор който получих е че няма да мога да го навия.

шефче искаш ли да ти кажа данните на трафа и като направиш хапчето да го сравним как свири с хапче с траф на EtherAudiokrasy написа:И аз питах преди, но единственя отговор който получих е че няма да мога да го навия.
Съгласен съм с теб. Дай ми оферта за изработка на 2 трафа.alnico написа:шефче искаш ли да ти кажа данните на трафа и като направиш хапчето да го сравним как свири с хапче с траф на EtherAudiokrasy написа:И аз питах преди, но единственя отговор който получих е че няма да мога да го навия....за някой ламБови hi-fi-сти изходният траф е толкова важен за звукът на устройството колкото и ламБата
ти на кое държиш -да ти изкара лампата за 5 лв повече или да имаш по-качествен звук ..може да не ми отговаряш ако не хващаш разлика в свиренето й при различно анодноsatansho написа:Аз да попитам-това че се пуска лампата на 400волта и с по голям аноден ток,не означава ли че просто и скъсяваш животеца..
а може би в това се крие Големио Северен звук
няма смисал , 5у4-гб иска 3 ампера и дава 250 милиампера ,синия хап е с 1 ампер и 70 милиампера на канал..ако ще правиш син хап се придържай към схематаSimonov написа:@Ivan Rachev Въпрос - има ли вариант, на силовият трансформатор, предназначен за кенотронно захранване? Случайноми се намират два броя 5U4-GB пройзводство на RCA, които си искат 3А за да подгреят
смятам евнтуално да използвам тях.
Поздрави
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта