Кво каза, че не разбрах ?XYu40 написа:явно и щатгист го раздажа мом4ето
Не се сдържах и аз...
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- raiders
- чете
- Обратна връзка:
Е пич как позна, че карам Ауди??? Да не се познаваме? Иначе запорожец немам...москвич никогаsound написа:Май-май и аз няма да се сдържа....Какво би станало ако "моднеш", една иначе прилична колица - Ауди 80 да речем, поставяйки й от едната страна колело от Запорожка, а от другата - от Москвич?
С тонколоните ситуацията е същата. Филтрите и те ли са различни?
Много е арт!![]()
![]()
Дай да пуснем нова тема "Едно към гьотери" ... Ако искаш да "моднеш" така и фабричната апаратура, свиркай! Ще ти изпратя предния панел на "КРУ-10" /колхозный радио усилитель/!
![]()
![]()
Супер ще стане!
Ми от каде да започна не казвам кое какво е и как трябва да е показвам какво имам сега И ВИНАГИ ИСКАМ ОЩЕ И ОЩЕ и не само от това дето показвам
Иначе задните са ми много стари 8" БГ 80в и те са вкл. в усилвателя който сте го видели е стерео 2х 60в но може да ги резне и на 4х...незнам колко вече...ако някои знае да каже модела е STR DE 135
ммм да това е между другото (иначе се занимавам и със застрахованеXYu40 написа:явно и щатгист го раздажа мом4ето
еми не съм но за една вечер не съм мислил, че ще има толкова коментари...е не много хубави ама...това дето го имам ме кефи за сега и свири сигурно по-добре он всичко друго до към 500лв.Edgecrusher написа:Видял е лоста до колоната на една от снимките и се е опитал да изкаже впечатление...vitekk написа:Кво каза, че не разбрах ?XYu40 написа:явно и щатгист го раздажа мом4ето![]()
П.П.Ам'чи ко,кат' е "щатгист",да не е глух?
Иначе ако скоро се преместа в каща бих направил много други неща и най-вече бих си купил но и $$$ си трябват за това...един ден...
и вече знам каде да питам...а и като някои нещо пита не го отрезваите обяснете му по-просто щото като му кажете еми има 1000 такива теми или друго такова е гадно просто напишете няколко реда
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Tokio
- има известен опит

- Обратна връзка:
Е, какво толкова, нали тук е форум на аудиофили, а не на учители по български език.vitekk написа:Хм, аз пък защо все си мисля, че се пише щанга-щангист, а не щатга-щатгист![]()
Не е трябвало учителите ви в началното образование да ви допускат до
по-горен клас, просто е смешно и срамно да не можете да напишете 1 дума
вярно
До raiders: Системата ти е добра, поздравления! И аз като колегите ще ти кажа, че винаги може повече и по-добре, затова продължавай да дерзаеш! Удоволствието да слушаш нещо, направено от собствените ти ръце не може да се сравни и с най-скъпата фабрична уредба. Не се задоволявай с постигнатото, а продължавай да подобряваш компонентите на системата си. Успех!
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
rudiem
- Rusin Atanasov
- има опит

- Обратна връзка:
Много харесвам сбирщайни защото са правени с желание и конструктора е вложил част от себе си. Щом си решил да продължаваш напред давай смело ! Бих ти препоръчал да промениш външният вид на колоните . Нещо като естествен фурнир, ламинат и др. пък ако говорителите пръснеш с малко боя съответстваща на общият цвят по друг начин ще ти изглеждат боксовете. Успех !
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: не се сдържах и аз...
Ако смяташ точно Ауди80 за прилична кола, мога да си представя мнението тиsound написа:...Какво би станало ако "моднеш", една иначе прилична колица - Ауди 80...
за неприлична такава...една градска кола (клио,пунто,фиеста и т.н.) има
повече пространство за пътниците ! Но това е една коренно различна тема
на разговор и не е за този форум , извинявам се за оффтопика
-
brum
- Rusin Atanasov
- има опит

- Обратна връзка: