Един въпрос ?

Вместо да ги трием и губим безвъзвратно бисерите ще ги местим тук.
Съобщение
Автор
Аватар
dirtyboy
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

един съвет от мене

#1 Мнение от dirtyboy »

пич след като си наясно и искш доста добро звучене ти давам
съвет и дано да ти хареса
потърси от некой на старо говорител да кажем
PIONEER TS-W1201 DVC
това наистина е добро ама не знам дали цената ще ти допадне
още от сега ти казвам имам един в наз който се ползва временно
докато събера пари за домашен
никаде не моиш го намериш по магазините нов понеже е спрян от производство
некаде от 2 или 3 години
можеш единствено от некои друг на който не му трябва
с него вече ще си доста доволен

Аватар
Angel Dimitrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Angel Dimitrov »

И ако не се навиеш на това което ти казва gps те признавам за "топ матричар", tradiuli ...
помисли си ...
Дали първо трябва да четеш
(малко поне)
преди да ковеш,
дъски за аудио ;-)
Просто съветче ... ! :idea:

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Сенсей!

#3 Мнение от Kiril Kirilov »

gps написа:
tradiuli написа:
Hollowman написа:Тоя говорител "диша" най-добре в контейнера за боклуци. Нямаше да е лошо да попрочетеш малко преди да задаваш такива тъпи въпроси , подплътени с богата "терминология". "Дупките" се наричат фазоинвертори , и не се пробиват гьотьоре а се изчисляват прецизно като изчислението зависи от множество параметри на говорителя и бокса....Аман бееее.... :evil:

Добре бате шефе :evil: ти като си толко играч ще ти дам един говорител ако щеш за 300 лв и ти искам да ми изчислиш и да ми направиш кутия и съм 100 % сигурен че ще свири съвсем малко по добре от тази която аз ще съм направил без да съм изчислил ниищо, то компанииите които правят колони не могат да ги изчислят точно пък камоли пък аз за това нищо не съм изчислявал :twisted:
Не знам Холоумен дали му се играе но аз съм навит :wink: Кога ще дойдеш с 300 лв????Вземи един Hertz ES300-струва към 150 лв,за 2 часа ти правя кутия,слушаш и сравняваш с това което ти си одялал :wink: в присъствието на свидетели ,после ми слагаш останалите 150 лв на масата за урока по аудио :wink: ,аз скромно ще ти разреша да ми казваш "сенсей" :wink: :D ..........Чакам!
:smt041 :smt082 :smt041 :smt082 :smt041 :smt082 :smt041

Аватар
Bobby
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Bobby »

gps написа:
tradiuli написа:
Hollowman написа:Тоя говорител "диша" най-добре в контейнера за боклуци. Нямаше да е лошо да попрочетеш малко преди да задаваш такива тъпи въпроси , подплътени с богата "терминология". "Дупките" се наричат фазоинвертори , и не се пробиват гьотьоре а се изчисляват прецизно като изчислението зависи от множество параметри на говорителя и бокса....Аман бееее.... :evil:

Добре бате шефе :evil: ти като си толко играч ще ти дам един говорител ако щеш за 300 лв и ти искам да ми изчислиш и да ми направиш кутия и съм 100 % сигурен че ще свири съвсем малко по добре от тази която аз ще съм направил без да съм изчислил ниищо, то компанииите които правят колони не могат да ги изчислят точно пък камоли пък аз за това нищо не съм изчислявал :twisted:
Не знам Холоумен дали му се играе но аз съм навит :wink: Кога ще дойдеш с 300 лв????Вземи един Hertz ES300-струва към 150 лв,за 2 часа ти правя кутия,слушаш и сравняваш с това което ти си одялал :wink: в присъствието на свидетели ,после ми слагаш останалите 150 лв на масата за урока по аудио :wink: ,аз скромно ще ти разреша да ми казваш "сенсей" :wink: :D ..........Чакам!
Даже мисля,че може да вземе и нещо което са ИЗЧИСЛИЛИ ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИЙ :evil: и струва два пъти повече от триста лева за да го сравните с това което ще направиш :wink:

gps

#5 Мнение от gps »

Гледам в руския нет че руснаците си организират курсове по караудио-5-6 часа теория (основни неща) и практика(изработване на суб) като за изработването без изпипване на външния вид се отделят 1-2 учебни часа.Разбира се курсовете са платени.И присъствени-сори ама по нета трудно можеш да научиш някой на нещо особенно в практическата част.И малко оф-топик :пак хубаво че юзъра нарича фазоинверторите "дупки" :D (макар да звучи доста фройдистко :wink: :D ) защото познавам един който ги нарича "духалки" :D :D (всичко е от подсъзнанието :wink: :D )

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Borislav Stankov »

Преместих темата в бисири просто не се сдържах.
:smt043
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Teodora Todorova

#9 Мнение от Teodora Todorova »

tradiuli написа:
gps написа:
tradiuli написа:

Ти маи не ме поразбра , казах че ако правим кутии с два ЕДНАКВИ говорителя от 100 , 200 , 300 лв , този които аз съм направил и не съм изчилсявал абсолютно нищо ще свири точно една идея по малко от този които си правил ти , ако ще и да си инж. ......... и какво ме храните веднага бе пишлемета.....щото половината от тука са пишлемета......аз да съм хранил някои ....попитах нещо които няма какво да казва по темата да не пише.......ама не келемето си е келеме трябва всички да видят как храни и колко е велико.......... аааа и вие да не си помислихте че съм оставил "bass boxa" само с "дупка" , нещо сте изпростели и не сте разбрали ...сложил съм му рефлектор ли е или кво е незнам може да има някакво друго терминче.........и още нещо дразнения такива смотани в къщи съм имал и бас Jamo XXX незнам какво беше на един приятел , беше супер огромен с говорител 10 или 12 незнам.......активен струва точно 689 лв в технополис и какво като го пуснах......свири много малко по добре от "китайския боклук" за кво ми е тоя бас за 700 лв е га не си го купа...........аре палете пишлемета :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Много twisted, много? Не разбрах точно какво каза, но женското ми шесто чувство ми подсказва за подобно изражение [smilie=real mad.gif]

:smt017 :oops: 8O

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Stefan Stefanov »

tradiuli, ти си един от рекордьорите тук!
Заслужи си жълт картон още с третия си пост.
Следващото предупреждение ще ти е последно!

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от Teodor Ainadjiev »

tradiuli такива тъпи нереализирани завистливи лайнца, като теб ги има с лопатата
да ги ринеш в БГ, сещаш ли се ? Ти познаваш ли ГПС, че говориш за него ?
Ясно личи, че пишлемето тук си ти, не ние :)
Айде със здраве, че като гледам нищо не поемаш от казаното тук , просто
трябва да ти се даде начален тласък към форумите на тояга и другите производни ;-)

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Stefan Stefanov »

Той не те познава и не ти казва "пишлеме".
Престани докато още имаш тази възможност!

LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от LuPuS »

tradiuli написа:
vitekk написа:tradiuli такива тъпи нереализирани завистливи лайнца, като теб ги има с лопатата
да ги ринеш в БГ, сещаш ли се ? Ти познаваш ли ГПС, че говориш за него ?
Ясно личи, че пишлемето тук си ти, не ние :)
Айде със здраве, че като гледам нищо не поемаш от казаното тук , просто
трябва да ти се даде начален тласък към форумите на тояга и другите производни ;-)
Аз ли съм завистлив бе....с какво ако може да ми кажеш ,през х.я ми е дали ще ми свири музиката силно или не ,качествено или не ,дали е 500000 хиляди марки или е 10 лв........ГПС не го познавам. Той мене познава ли ме ?
М'чи ко дириш тука тогаз?!
Veni Vini Vuci!

Аватар
Bobby
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от Bobby »

Моля хората от които зависи ,да истрият тоя човек.Това което пише е недопустимо във форума.

Публикувай отговор

Обратно към “Бисери”