Защо Даниел Петров (widowmaker) е "лош" понякога?

Вместо да ги трием и губим безвъзвратно бисерите ще ги местим тук.
Съобщение
Автор
Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Защо Даниел Петров (widowmaker) е "лош" понякога?

#1 Мнение от Daniel Petrov »

Така, понеже много хора подскачат като им се каже истината, нека погледнат ей това лично, което получих днес и да си зададат въпроса дали и те доста често не пишат постове и лични в тоя дух.
Пък нека после съдят мен и други администратори от форума за незачитане тяхното право да изказват "идиотски" мнения...

Та колкото и да ги чистя моите лични, винаги съм изпълнил лимита до дупка, т.е. те винаги са 100 и колкото и да ги дилейтвам, ефекта е временен...
Ей го на, четете и се наслаждавайте, аз получавам поне по 10 такива на ден...

От: цензура, нема да го излагаме кой е :)
До: Daniel Petrov
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 10:02 pm
Заглавие: съвет Отговорете с цитат на съобщението
Здравей ,значи аз неразбирам от технка и затова искам да се допитам до теб.Видях че знаеш как да направиш захранване от 12в.(от кола )за quad 405 един канал(локомотив) и ми се иска и аз да си направя.Погледнах темата за която вие споменахте да се използва ферит R34/20.5/12.5 K4000 Kaschke но неможах да схфана колко са феритите?Моля те да ми помогниш в някои неща.Можеш ли да ми обесниш ,колко намотки трябва да е първичната намотка и колко да е дибел проводника.Така и за вторичната.Много ще съм ти благодарен ако ми помогнеш ,също и със схема. :oops:
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

botzi
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от botzi »

Като ти се натрупат много такива лични - хващай байка и разпускай на някаде :wink:

TomCrafT

#3 Мнение от TomCrafT »

Много "дибели" и смислени ПМ ти пращат.Аз се радвам поне ,че не съм вече бисерна мида по квалификация ,макар че по душа и разни неща около мозъчната кора съм си точно такъв,че даже и грозен рапан.
Ама както и да е.Имаха един лаф за такива Господарите на Ефира : Умираш да ги баннеш.И аз съм Game Master на известен български World Of Warcraft сървър,както и модер.Там всеки ,който изтърси компетентно мнение против друг участник получава предупреждение ,че след 10 секунди вече ще бъде баннат.Същата награда получават и щастливците,които пратят такъв ПМ на модер/админ.Хвани го по IPто и виж как му е регистрацията.После го банни по IP +account-а и ще е назидание.Давай ,изгони го от къщата :twisted:

Аватар
ortho
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от ortho »

...
Последно промяна от ortho на Съб Авг 18, 2007 7:33 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Daniel Petrov »

Десет хикс, Докторе!
Аз пък работя по твоя амп и се занимавам с идиотските приумици за предусилвател на господата от Сони
( ама не псувам по тоя повод, честен кръст :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol:
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
ortho
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от ortho »

Знам и Благодаря!!!
Просто исках да кажа, че в комерсиалния ни свят откриването на истината е трудно и мъчително.
Вече имам моднато CD и открих разликата с прехваления ми денон 890, просто биде отсвирен миникия :lol: !!!

Просто не ни стига нивото на моменти :(

Всяка революция е кървава, предпочитам еволюционния подход в развитието си!!
Лека работа !!!
dr.ivo
Последно промяна от ortho на Сря Сеп 10, 2008 8:27 am, променено общо 1 път.

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Daniel Petrov »

Донт уори, поне с тия лични които получавам никак не е скучно :)
Яд ме е, че много бисери изчезнаха, делнах ги...
Но тоя определено цепи мрака с това, че почва на "ти" после минава на "вие" и после пак на "ти".
Плаша се от жестоката НЕГРАМОТНОСТ на подрастващото поколение!
Айде, за нещо дребно е нормално и аз понякога греша, понякога пък става от бързане и по невнимание...
Но толкова МНОГО неграмотност на едно място не бях виждал...
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

brum

#9 Мнение от brum »

Нормално е като се замисли човек widow да е най-изнвервен, при положение че основно разпространените усилватели са транзисторни/хибридни/интегрални и той е най-кадърния ( поне така го виждам аз ) от този форум който се занимава с такива.

Widow:
Публично се извинявам за глупостите който съм ти писал.

(но да се защитя - не съм го писал аз това в първия пост :) )

TheChaos

#10 Мнение от TheChaos »

Според мен проблема идва от неспособността да си прецени човек
сам възможностите и знанията. Тенденция на "супер разбирачите"
в нашата държава - поне така им казвам аз (специалисти по всичко).
Имаше една история за двама древни философи, които се срещнали и единият бил целия изпотен и зачервен. Като го попитали защо така е запъхтян, той обяснил че е спорил с глупак.

Само като се сетя за термините - "жичкаджия","компютърджия","даскал" ...
това показателно за това какво е уважението към тези
професии в нашето отечество...
Не се сещам да има подобни термини някъде освен в изпростялата ни родина (остатъци комунистическото минало, когато интелектуалния труд беше оценяван с потупване по рамото и грамоти..)

Нещата се променят но лека по лека...

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от Daniel Petrov »

brum, спокойно :)
Рутината идва с времето, важното в случая е човек да осмисля грешките си и да не ги допуска на "второ четене"
Когато започвахме ние - визирам себе си и връстниците си - такива са Загорка, Кирилов, Ручо(той е по голям) материята ни беше понятна, но информацията за сметка на това - повече от оскъдна.
Спомням си, че един дебел справочник от на баща ми библиотеката (и той беше от занаята) го изчетох с кориците...много неща съм научил от него, но най ми харесваше частта за лампите, написана от Славчо Маляков... Не му помня заглавието вече...
Ако bayivan разкаже как навивахме макарата на един киловатов траф в двора на един приятел...или Кирил да сподели как е навивал трафа на Зен-а си и колко курса е направил с телта :) Ех...спомени...
Бяха хубави години - нямаше инфо както сега, но това не ни пречеше да се занимаваме и да правим експерименти... докато сега всичко го има почти на готово в нета и хората ги мързи само да си протегнат ръката и да го вземат...
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

gps

#13 Мнение от gps »

Трябва да направим класация за най-лош :D :wink: защото според някои хора аз съм този :wink: Когато някой юзър качи тема с въпроси и аз(и други) му отговарямe а той пренебрегва всяко мнение което не съвпада с неясната и мътна идея която му е влязла в главата :wink: -кажете ми как трябва да се реагира?Неграмотноста не е толкова страшна сама по себе си ,въпроса е че когато е придружена с огромно самочувствие и желание за доказване че винаги и за всичко си прав-става страшно!

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Stefan Stefanov »

Мисля, че някъде трябва да напишем, че (май го има вече в правилата):

"Запазваме си правото да не отговаряме на ЛС и постове, за които мислим че няма смисъл.
Освен това модераторите имат право да трият всеки пост без да дават обяснение на никой."

Публикувай отговор

Обратно към “Бисери”