Здравейте, купих си колони Амфитон 50АС-022, но на басите и средите са скъсани гумите които държат мембраната. Имате ли идея къде в Русе мога да ги занеса за ремонт или евентуално от къде да си купя само гумите и да си ги сменя сам. В КИП-а мернах такива гуми, но има само 5" и не могат да доставят за 10" говорители.
Мерси предварително!
Ремонт на говорители - Русе?
-
techboy
re
Притеснява ме, че много скъп ще излезе транспорта ако е в друг град. А и изобщо се чудя как мога да ги изпратя. Мислех си за някакъв вариант да взема едни китайски боклуци за по 16лв парчето и ако не ми хареса как свири с тях да ги разпоря и да им взема гумите 
Ще поизчакам още малко дано някой да даде идея къде в Русе ги ремонтират...
Ще поизчакам още малко дано някой да даде идея къде в Русе ги ремонтират...
- stj2000online
- има известен опит

- Обратна връзка:
- jimy
- има известен опит

- Обратна връзка:
Techboy,
В Русе имаше едно момче, което пипаше такива работи, но от поне 2 години не е в България. На мен ми е правил точно такъв ремонт на едни 3-лентови Philips, проблема е, че след смяната се променят електро-механичните параметри на говорителя и трябва да се пипне и филтъра, ако искаме да сме точни!!!
Все пак ще се поинтересувам за някой, който се занимава. Аз точно с ремонт на говорители не се занимавам.
В Русе имаше едно момче, което пипаше такива работи, но от поне 2 години не е в България. На мен ми е правил точно такъв ремонт на едни 3-лентови Philips, проблема е, че след смяната се променят електро-механичните параметри на говорителя и трябва да се пипне и филтъра, ако искаме да сме точни!!!
Все пак ще се поинтересувам за някой, който се занимава. Аз точно с ремонт на говорители не се занимавам.