Мога да върна трафа ,който ми дадоха и да взема един малко по-як с много малко доплащане над подарения.Затова си питам колко амперчета са идеални за туй невероятно,прекрасно звучащо и работещо DoGC.
Целият ми избор е от трафчета 2x22V.Човекът няма други,но за сметка на това има много такива тороидчета с различни мощности,поръчвани за ГейGlone-та.Ще взема един та да не излезне ,че съм крив.Наблюдавам за транзисторите,но нова версия ,нов късмет.Какво е най-добре да използвам като транзистори и траф за максимално качество все пак е интересна информация.Ако просвири прилично си спестявам добра сума и човекът ми е слъжен,което е добре за бъдещите ми колонки,за които от дълго време мечтая.И аз искам да си снимам системката,но със сегащните ми собствени творения не мога да се излагам.
Пичът се е набутал за многоканален дървен рисивър и колони Jamo <при положение ,че има прекрасно оборудване за стерео сетъп.Не само ,че ми е жал ,но и на него му се плаче,но хвали заради сумите,които е броил за тази техника.Сигурен съм ,че ако уживя едно DoGC ще му се радва много повече отколкото на китайските дъски.
И м/ду другото знам ,че зависи от ампа как ще повлиаят мощностите му на колоните,но не мисля ,че тук ще имам такъв проблем.Колонките са трилентови с оригинални филтри и най-много ме тревожи да не се разтропат ниските,защото ще е найстина жалко да ги похабя само за да си спестя някоя и друга пара
ЕДИТ: Призовавам за лека търпимост към тези на които им е известно колко известен им е опита.Не мога да прецакам човека,който само като разбра ,че искам да ми прави колони ми свали и цените на материала и спести много от тези на изработката.Водил съм го вкъщи да чуе моето скромно озвучаване (class A разбира се) и просто от носталгия се занимава да върши всичко при положение ,че останалите дърводелци при които ходих или ме изпращаха при елементарно преглеждане на проекта или ми говореха за баснословни суми.Долу-горе искам услуга да направя-траф без пари ,елементи имам на кредит от Англия от един приятел,платки сам ще правя(и без това ще е емоционално преживавяне),а кутия сам ще направи човека.