Здрасти Кирилов,kirilov написа:Добре е да дойдеш и да чуеш нещата, за които ти говорим и струва ми се преднамерено приемаш скептично, за да разбереш за какво става дума и дали (направо, според теб, обективно, измерено, професионално) са безмислени и оправдани и да прецениш за себе си дали научният ти подход при опитната постановка (твоята система) би довел до толкова желания обективен резултат, защото за мен тази опитна постановка не ти дава ясна представа за експериментите, които твърдиш че провеждаш, както и не би ти дала обективни резултати...
Рупърт Шелдрейк: Висотата и отношението на експериментиращият към даден експеримент предопределят резултата от експеримента
(Yello - Pocket universe)
като гледам ще има идване към Сф, защото темата ми е интересна, а искам и да чуя един ДОГЦ, защото интереса ми да си го купя е голям, но ... все пак искам да чуя преди да броя левчета.
В тоя ред имам въпрос: ти, уидоу на едно място ли сте? или за целта удобно ли е да се съберем на едно място? да знам как да си планирам идването...