dirtyboy написа:
ами не е ли вярно
и след като цялата ми сбирщина от музикални файлове е на PC
и по едно време доста се изнервих и за тва така писах темата
нямам парични средства за да намеря всичките песнички на
аудио дискове....
макар че са с толкова огромен брой почти всичките
си ги харесвам
друго запитване

а и дисковете ще са 230 броя

Абе пич аз не успявам да ти разбера терзанията нещо. Имаш мп3 и ала бала и кво сега чудиш се що са гадни ли или какво ли не разбрах за какво е цялото ти писание. В крайна сметка ще ти кажа едно, важно е желанието, ето и тракер за качествена музика отвориха добрите хора от БГаудио и една сюрия народ тегли и качва, сийдва и така нататък. Можеш да потърсиш и да намериш качествени неща, които да ти харесат. А пък няма да ти казвам в нета колко такива тракери има, просто хората са готови да имат малко музика, но тя да е качествена, защото ако слушаш просто ей така музика като за фон, еми и радио става да слушаш, но ако искаш да се потопиш в любимите ти песни трябва да инвестираш в това, може да става бавно, но все някога ще събереш достатъчно голяма колекция и тогава ще си удовлетворен. Най-малкото можеш да спреш да теглиш мр3 от нета и да преминеш на флак, най-добре wave. Днес за пореден път се опитах да убедя един човек, който като види говорители и харесва всичко което е над 30см, а и слуша Джамо в къщата си...., че мр3 става само и единствено за фон, не за слушане или за удоволствие, това е формат който може да ти донесе главоболие особено по-некадърно направените рипове. Така че вземи си запиши 5 ДВД диска бекъп на любимите мп3 като толкова си ги харесваш и обичаш, изтрии ги след това и започни отново да събираш качествена музика, която да става за слушане. Така че като направиш това, най-вероятно няма да си вече бисерна мида, но да тръгнеш да защитаваш мр3 формата в аудиофилски форум значи си луд за връзване, пък и кво ти пука какъв ти е статуса важното е че все още имаш достъп до сайта и форума. Чети, образовай се, безплатно е поне, къде ти такива благинки...Айде пожелавам ти успех и дано не ми се сърдиш, поне не много....