Мдам, дрън дрън, нема начин да не е така.
Дрън дрън, ама май не си чувал нищо освен тях или нещо подобно на тях, нали?
Поправи ме, ако бъркам!
Питане за усилвател
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Re: Питане за усилвател
Тва само не разбрах в каква връзка го каза....може би да се надуеш колко много пари си похарчил за "качествена музика".moni написа:Дрън дрън.temp написа:Много малак е шанса да чуеш ЖИВ звук от усилвател с красив дизайн!-купешки.
Имам един Телефункен, два Грундиг, Ревокс(2), Маранц и Сименс. И никой не продавам, щото всички ми харесват и ме кефят.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Добре де,защо пак дъвчем вечния спор?
Купешкото си е купешко,DIY си е DIY...лампата си е лампа,транзистора си е транзистор
Навсякъде има и свирвещи и не свирещи неща.Не всички купешки неща са посредствени и не всички DIY изпълнения са добри.
Жив звук,та жив звук....еми малко хора са го чували тоя жив звук - с апартура,всеки от компонентите на която струва по 200 лв. нема как да са го чували.Ясно е,че "истинският" звук,бил той "транзисторен" или "ламов" струва ПАРИ.
Поздрави на всички!!!
Купешкото си е купешко,DIY си е DIY...лампата си е лампа,транзистора си е транзистор

Жив звук,та жив звук....еми малко хора са го чували тоя жив звук - с апартура,всеки от компонентите на която струва по 200 лв. нема как да са го чували.Ясно е,че "истинският" звук,бил той "транзисторен" или "ламов" струва ПАРИ.
Поздрави на всички!!!

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: