Ако някой случайно се е сдобил с него,ще му бъда адски благодарен ако ми съдейства,а той ще бъде здраво почерпен
ENIGMA - Erotic Dreams (2005)
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ENIGMA - Erotic Dreams (2005)
Това е последният албум на Enigma.Търся го в WAV или да си го "пекна" от оригинален диск (или поне качествен такъв)
Ако някой случайно се е сдобил с него,ще му бъда адски благодарен ако ми съдейства,а той ще бъде здраво почерпен

-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- fuse
- чете и пита

- Обратна връзка:
енигма
на аудио цд плеър няма как да не чуеш само шум...в линка на арената си пише че е 5.1 аудио.. ще рече че ти трябва ДВД с дтс декодер или ако го слушаш на компа ти трябва power dvd... кодеци. най добре влез в линка и прочети всичко...там е описано 
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: енигма
Прочел съм аз много добреfuse написа:на аудио цд плеър няма как да не чуеш само шум...в линка на арената си пише че е 5.1 аудио.. ще рече че ти трябва ДВД с дтс декодер или ако го слушаш на компа ти трябва power dvd... кодеци. най добре влез в линка и прочети всичко...там е описано

- gitsov1
- има известен опит

- Обратна връзка:
http://www.arenabg.com/userdetails.php?id=9520 от тук можеш да се свържеш с него за повече информация